查看: 917|回復: 4

[轉貼] 見咁多新手玩 分享快速1轉教學(內分有錢or冇錢)

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
有錢的------------------------------------------------------
開始1lv就爆血到100lv
話明有錢就緊係收野 收個雀頭 要精左既 (精6到)
之後去c龜到做拉經手(京坐船到白芽[同土地公講野] 順住路行就到)小心怪 鍵議行邊 有速頭行得快d
去到搵樹位(d怪小d 因為d怪打你一下就88)講[c龜拉經手待組] 有人會組你的(冇就比d耐性)
應該掛6-7個鍾你就會50lv 果時就去買武衣 武符 天平星鏈(+防)速背速頭(綠龍頭都得既[要+兵勢石]綠龍的擋到1下[要買+500血藥]速頭的擋唔到 不過行得快 d怪難打你)
之後去解公頻任(呢d自己搞)
係公頻度講[c龜引手待組(50lv後拉唔到經)] 有人組你的 去白芽引啦[除武器]
引既方法係[1.5]拳(打左一拳就出出多拳時走 佢打你機會好低)
引下坐下好快80lv 去買林甲 精6的
呢個時候你可以引紅甲 (擋到1-2下 [買500藥])c龜就3-4下 but升得比較慢
就好快1轉-------------------------------------
冇錢的-------------------------------
比較難搞 開始時爆血 一樣去c龜到引 記住行邊 一有怪跟你 就卡怪 係樹度圓形咁行 好快就卡住(比d耐性)
去到c龜就同有錢既一樣(你唔掛得機 因為你要一路拉經 一路汁野記住唔好行開 要係爆英付近 咁就最多野汁)[4葉草賣比玩家 其他既比npc]
到40-42到你會有150-200m(冇你唔洗玩水滸) 果時你去京多人地方叫好英150-200到 你會收到d比較廢既英
去石門 京坐船 你去掛英(d怪扣英1-2血先好掛) 會汁左好多4葉(石門唔知點解特別多) 冇耐性既4葉賣比玩家 有既88條解任(npc係大草自己搵)
到50lv就去金剛洞掛 石門左上方 放英啦 打d蝙蝠之後就龍 最好組人(買武符 天平鏈[有錢的話]) 到65-70lv到陽大極升 做住引 有就掛英
英唔得就返去金剛 (京左上方有個叫紫金山既地方 有人組既話就去做引 唔好放英 死緊既= =)
到80lv就夠錢買件林甲(速裝夠既就買啦)[放左隻英]去白芽度做引[你擋到1-2下](買500藥) (1.5拳= =)
引下引下 好快1轉------------------------------------

轉貼nakuz樂古既  rickycom

回復 #1 傻仔旺 的帖子

thx呀 now我70lv 打咩怪升好
回復

最快1轉方法係

拎388點出黎買個銅婚搵人帶你入雁
回復

回復 #1 傻仔旺 的帖子

招幫爆仲快la.睇你識5識人姐:98:
回復

原帖由 KIT 於 2007-8-16 08:50 AM 發表
最快1轉方法係

拎388點出黎買個銅婚搵人帶你入雁

我都覺得係咁
但係唔快升1轉
係快升2轉!
回復