查看: 859|回復: 3

護法.. +咩技好..??

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我係一個廢既護法,,, 爆又唔夠人地勁.. 擋又唔擋得...
不過宜家我醒過來.. 想開始做番勁人...

各位高手.. 可唔可以教一教小弟..
請問護法要max咩技呢..??

我宜家max左猛龍,,猛虎,,狂龍,,格鬥,,同護身...
甘我駛唔駛max左金剛不壞同埋m華鏡呢..??

多謝各位晒時間睇我既post.. ^^
金剛不壞要掛,萬華鏡一定唔洗max
回復

原帖由 calvinchan1993 於 2006-7-23 14:47 發表
金剛不壞要掛,萬華鏡一定唔洗max

我宜家都係=到金剛不壞到5lv先la..
到時問多d人先再睇下+咩好..
不過金剛不壞衰在時間唔夠長...
如果再長d既話甘就超正!!! ^^
回復

原帖由 lwybilly 於 2006-7-20 10:08 PM 發表
我係一個廢既護法,,, 爆又唔夠人地勁.. 擋又唔擋得...
不過宜家我醒過來.. 想開始做番勁人...

各位高手.. 可唔可以教一教小弟..
請問護法要max咩技呢..??

我宜家max左猛龍,,猛虎,,狂龍,,格鬥,,同護身...
...

唔洗多謝...我有既係時間
回復