查看: 1071|回復: 7

破介問題

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我想問破介有咩招要+爆 要留到幾點
有咩lv既棍係勁個龍棍
仲有我622mp 唔夠 點算:109:
同埋我得14xx防 點升 我得2 lv@@
"

你咩職先 ?不過同你講  張爆技升爆先 之後在升第2d   要睇住技樹學 學晒先好升爆技同其他你咩職先 ?不過同你講  張爆技升爆先 之後在升第2d   要睇住技樹學 學晒先好升爆技同其他你咩職先 ?不過同你講  張爆技升爆先 之後在升第2d   要睇住技樹學 學晒先好升爆技同其他你咩職先 ?不過同你講  張爆技升爆先 之後在升第2d   要睇住技樹學 學晒先好升爆技同其他你咩職先 ?不過同你講  張爆技升爆先 之後在升第2d   要睇住技樹學 學晒先好升爆技同其他你咩職先 ?不過同你講  張爆技升爆先 之後在升第2d   要睇住技樹學 學晒先好升爆技同其他

評分

參與人數 1威望 -2 收起 理由
gordon225 -2 請勿惡意灌水。

查看全部評分

回復

去紅龜/千里做引

驚死米去掛英囉-_-
回復

你有冇錯點-=-?
如果冇的話建議你做白芽灣寶藏戈個任
開倒不敗珠的話都可以加返唔少的防...
再唔係就掛生活,賺錢買裝
冇記錯的話好似11定16 lv的鏟已經勁過龍棍
回復

回復 #4 stanley 的帖子

個任好似好煩@@”:92; 我唔知點搵個地點 佢又唔講明邊個@@”

評分

參與人數 1威望 -1 收起 理由
gordon225 -1 違規內容 - 文不對題。

查看全部評分

回復

回復 #5 星~ 的帖子

上希望國度睇任務攻略:106;
回復

回復 #6 stanley 的帖子

佢冇講@@”:100;
回復

你要搵人 好難搵
回復