查看: 1013|回復: 6

技能問題~

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
武僧技 - 冥想 / 格鬥 / 襌理  需唔需要爆 ??
至於其他攻擊技大家認為邊招最好爆埋 ??
襌理唔洗加team,冥想,格鬥要max,大技都要max
回復

大技即係咩呀= =  狂虎 ?
回復

原帖由 calvinchan1993 於 2006-7-20 15:47 發表
襌理唔洗加team,冥想,格鬥要max,大技都要max

禪理就一定唔駛嫁la... 因為我地d魔攻都唔太強...
補唔到多血...

冥想我就冇max左佢.. 因為點講都好.. 我地武憎你咪都唔夠mp用...
如果你轉護法既話... max左猛龍.. 呢招扣93mp...
max左狂龍.. 呢招扣91mp... max左猛虎.. 呢招扣61mp...
我唔知破介果邊點.. 不過講護法既話我地d mp就真係唔夠.. (如果做爆既話...)

格鬥一定一定耍max... 佢+你好多物攻..
猛虎都要..因為我地未一轉前只係得呢招爆技...
回復

原帖由 lwybilly 於 2006-7-20 10:01 PM 發表

補唔到多血...

冥想我就冇max左佢.. 因為點講都好.. 我地武憎你咪都唔夠mp用...
如果你轉護法既話... max左猛龍.. 呢招扣93mp...
max左狂龍.. 呢招扣9 ...

但是禪理...........
回復

原帖由 lwybilly 於 2006-7-20 10:01 PM 發表

補唔到多血...

max左狂龍.. 呢招扣9 ...

但是我用禪理補到2千幾hp喎:04::04:
回復

你魔攻好多架????
回復