查看: 1375|回復: 11

[其他] 引得多怪冇罪!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
今日,我去大草引(第一次):12:,我引左怪泥冇人爆:10:,我算,至多再引...
之後有個叫白x戰x的人(之前己經好鬼憎佢,我係紫金山引佢又係唔爆:11:)...
佢話佢\\爆(用武松),第一次再引,佢話英冇mp,我算,之後等左好久再引:35:...
第二次再引,引左十幾隻怪又唔爆,我就爆粗:30:...
之後有個同team人叫我唔好爆粗,唔係就告被gm:20:...
第三次,我又引左十幾隻怪又唔爆wo!之後總話我引咁多怪總咩...
我好鬼火:21:,但又不能爆粗,之後只好off...

引十幾廿隻怪,正常ar!還掂都係爆,總咩唔爆多D wo!想幫你囉多D經姐!
我行到鬼死咁遠引多D怪,係絕對吸唔到大本營打怪D經
引怪,引多D,多D經,對大家都有好處!總咩要話我wo!

看完小弟的經歷,你可以批評我,甚至話我,踩我...
因為,我己習慣被人踩...

所以話呢~
如果你想個爆手爆得好
一定要有2個文
仲有,
如果冇1,,2轉人幫爆唔好引太多
(每次引5-8隻好啦)。
回復

我有次引全個大草場,比無數人x我= =
回復

我引怪好可以半場,冇人爆可以自己爆(我係1個勁高防的風水)姐係擋=.=

人地唔爆話我可以自己爆

引1次佢唔爆,2次3次.........

我自己1組仲好

之後我引全場係佢地身邊爆,我有野做果時.........

d怪就會......................

斬死身邊d 人

因為我成日係千里到引怪
回復

原帖由 jacky20041995 於 2006-7-20 01:46 PM 發表
我引怪好可以半場,冇人爆可以自己爆(我係1個勁高防的風水)姐係擋=.=

人地唔爆話我可以自己爆

引1次佢唔爆,2次3次.........

我自己1組仲好

之後我引全場係佢地身邊爆,我有野做果時.........

d怪就會 ...

仔仔你幾lv sin??:18::18:
回復

條友咁無賴架   我做爆手如果唔夠打或者覺得夠都叫d人咪引啦~
回復

冇罪

不過......
個爆手到唔掂(英到掂掂地).........個爆手到好鬼哀下~
下次唔鬼理佢~
回復

我諗我知你講邊個..
佢成日都掛機架wo,
有時我地成team人係到引..爆..
佢就淨係用武松打
回復

我87lv引2f最入...2爆(浪人一個+莊客一個)...個浪人off左...莊客走左...最後我死左...然後幫會無左30聲望就鬧到我
kai左=.=
回復

原帖由 Dragon834 於 2006-7-25 05:58 PM 發表
我87lv引2f最入...2爆(浪人一個+莊客一個)...個浪人off左...莊客走左...最後我死左...然後幫會無左30聲望就鬧到我
kai左=.=

咁係你有少少傻ja   爆手走曬你都鬆人啦  扣咪扣
回復