查看: 1697|回復: 11

俠客系由1lv開始,咩加點方法最好?

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
E個壇D加點方法實在太多太亂,有D人又話全智/體+eq,唔係就兩頭唔到岸,
有D人話3體2智好D,好過+eq,eq又麻煩,話好過3智2體,
又話之後做官人加全智,再加eq,
希望大家提供每個階段既最好1個!1個!加點方法,
而職業係莊客------>義士------>官人
大家唔好作出其他職既方法,如果唔係請luke仔扣分:21:

回復 #1 thebestisken 的帖子

回答你既問題:
1.其實看你點玩,各人有各人加點既方法
2.你有錢狂買不敗都冇錯(仲幾好Tim)
3.E度係比大家自已地討論發言,如果只可以1人發+點post,對其他人好唔公平
4.你點保證你所講既『1個加點方法』係一定最好?
5.點解你要強迫D人講義士而唔比講浪人、講官人唔比講大俠同劍客???
6.點解我一定要聽你講扣人地既分??
回復

luke~  佢可能係想轉義士only  所以唔想有人講第d野囉~   扣分果度隨你喜歡

我個人睇法 : 做義士大約加300智就可以 (個人認為)   其他點體
回復

luke仔!~我想澄清我自己既說法!
1.同2.就唔洗講
3.其實我既意思係1人發1帖,而唔係只係發1帖。
4.我想知每個階段既1個明確加點方法,而且係要多人用。
5.原因係我會升這幾個職業,取得這些職業意見,而唔想得到1些其他職業既意見,節省閱讀時間
6.我唔想見到咁多人係到發埋D無謂既帖,者係'灌水'
回復

原帖由 thebestisken 於 2006-7-21 01:11 AM 發表
luke仔!~我想澄清我自己既說法!
1.同2.就唔洗講
3.其實我既意思係1人發1帖,而唔係只係發1帖。
4.我想知每個階段既1個明確加點方法,而且係要多人用。
5.原因係我會升這幾個職業,取得這些職業意見,而唔想得 ...

3&4其實你自已話1人發1貼,即係好多貼,又話要節省閱讀時間。
5.E度係討論俠客系既野,你唔可以迫人只可以討論你想轉既職業。因此我唔會因為你既轉職選擇而改變板規或對其他人作出扣分
回復

原帖由 luke仔 於 2006-7-21 07:58 AM 發表

3&4其實你自已話1人發1貼,即係好多貼,又話要節省閱讀時間。
5.E度係討論俠客系既野,你唔可以迫人只可以討論你想轉既職業。因此我唔會因為你既轉職選擇而改變板規或對其他人作出扣分

3.咁如果人人都發咁多帖,我睇咪睇到我傻!~~~
5.我想講番多D自已會升既職業,唔想睇其他
回復

原帖由 thebestisken 於 2006-7-21 03:55 PM 發表

3.咁如果人人都發咁多帖,我睇咪睇到我傻!~~~
5.我想講番多D自已會升既職業,唔想睇其他

你可以用 搜索 功能,
但我唔會容許你強制人地自發一個post或只可以討論某個職業.!!!!!
回復

原帖由 luke仔 於 2006-7-21 04:18 PM 發表

你可以用 搜索 功能,
但我唔會容許你強制人地自發一個post或只可以討論某個職業.!!!!!

loke仔算拉...
你地離題得好緊要...
4樓開始就離題拉...
要鬧交不如同我鬧...

你要我講幾多次?我係luke仔唔係loke仔。仲有,我地冇離題,離題只係你覺得姐~仲有,我唔想再出現鬧戰
By:
luke仔

回復

莊客加點

我一開始太傻仔乜都加幾點,不過誼加74lv,216智,體質112,其他都係15-16左右,會唔會唔岩?
回復

原帖由 gordon225 於 2006-7-29 10:34 PM 發表
我一開始太傻仔乜都加幾點,不過誼加74lv,216智,體質112,其他都係15-16左右,會唔會唔岩?

咁唯有忍耐下la
到有一日你抽天罡,可能會抽到回力,集,命呢d丸,咁到時先回返la..
或者你有日會見到有d人平放出黎,到時先買都唔怕ge....
因為為左加錯左ge10幾點而重新玩過,或者用幾百點買d回x丸,真係唔係咁抵..
不過我建議快d開始加返體.........
回復