查看: 819|回復: 6

神父,我講左粗口...(笑到睡地)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
有一日,有一個女仔去告解,個女仔同神父講 “神父,我講左粗口....”

神父話 “講左乜??”

女仔話 士多啤梨蘋果橙*^^$^(&%##%#@$&^%*(

神父話 “唔係好大件事姐....點解gei??”

女仔話 “有人錫左我一啖...”

神父就錫左一啖, 奸笑話 “係咪咁??”

女仔點點頭...

神父話”咁都唔可以講粗口ga wor!”

女仔話 “佢除左我D衫, 摸我.....”

神父就除左佢D衫,摸佢..微笑話 “係咪咁??”

女仔又點點頭...

神父話 “但係咁都唔可以講粗口ga wor!”

女仔話 “佢姦左我.....”

神父就姦左佢,淫笑話 “咁??”

女仔又點點頭...

神父話”但係咁都未可以講粗口ga wor!”

女仔話 ...............................

“佢有愛滋...”

神父話:士多啤梨蘋果橙*^^$^(&%##%#@$&^%*(

評分

參與人數 1威望 -4 收起 理由
Tenny -4 違規內容 - 嚴禁粗言衊語。

查看全部評分

我其實已經把後面個粗口改左:93:

但冇看到上面個粗口
回復

回復 #2 極神 的帖子

抄POST既後果:71:
回復

之前的粗口系咩野來既﹐看下。。
回復

回復 #4 張飛 的帖子

同蘋果橙音近:102:
回復

回復 #5 極神 的帖子

臭蜜係呢到個名呢= =
回復

我5明樓主up d粗口d意思:98:
回復