返回列表 發新帖
樓主: kai1996

[求救] 90幾級好難升ar

關閉 [複製鏈接]
我90lv之後果10lv真係升得好慘:10:
攪左2個星期都沖唔到:05:
不過我依家岩岩轉左仲慘
轉左都有2,3個星期得果8lv:10:
回復

我而家90lv,,但係我見d經係甘升,,
你自己打唔到死d怪,,咪用爆lv加防的英雄打囉
90lv我提議你地去白芽打小海星啦,,
係果到用孟康,林汌同武松最好
最好的就加晒防,,甘就可以好似我甘,,
ho ,,打完這d野,,又升左10%喇!!
回復

原帖由 小培培 於 2006-7-24 01:40 AM 發表
我而家90lv,,但係我見d經係甘升,,
你自己打唔到死d怪,,咪用爆lv加防的英雄打囉
90lv我提議你地去白芽打小海星啦,,
係果到用孟康,林汌同武松最好
最好的就加晒防,,甘就可以好似我甘,,
ho ,,打完這d野,,又升左 ...

我係文人...88lv加攻白仔打咩好,我可以加英血
回復

我都玩過90幾lv呢個階段,升lv其實唔算難,因為你之前升得太快所以先覺得難姐,         呢個game升lv都算易啦,捱多幾lv一轉左就易升番
回復

原帖由 kai1996 於 2006-7-21 01:34 PM 發表

><係格∼係咁誇張格!真的

嘆.....掛英米duck lo~ 1天 up 2~3lv^^
:27::27:
5洗咁誇張= =:42:
回復