查看: 841|回復: 7

灌水大戰烈傳大結局(第27章一灌水大俠和致命聖靈)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
卯•拓•火:你好野,下次我一定會打低你,今次曉你一命,下次就冇呀

跟著他去找醫生醫他,點知他冇錢,跟著還吐血一日= =

最後卯•拓•火因為冇錢醫病死左

但他的靈魂變成左致命聖靈,去找灌水大俠算帳

雲之刺客,極神,我是誰,火武松和gon知道致命聖靈太勁,所以去閉關學五行八卦神龍步,見到致命聖靈可

以即閃

而致命聖靈都學埋天玄北斗陣打他們

經過左7日夜的追逐戰,灌水大俠已經累了,所以就唯有用禁招一
瞬殺•烈炎翔斬

來打致命聖靈, 瞬殺•烈炎翔斬   VS   天玄北斗陣第7式  神龍百裂斬

最後••••••致命聖靈因為功力衰竭,比灌水大俠消滅左。世界得以整頓

雲之刺客退隱天外,我是進去左開心國度學習,而極神就做左灌水之帥,為保護灌水天地而戰

火武松就向關西之路進發,gon就向3轉+油

============================================================================
冇看過的自己去灌水天地找番

哈哈
極極有冇第2隻呀??
回復

原帖由 極神 於 2007-8-5 15:55 發表
卯•拓•火:你好野,下次我一定會打低你,今次曉你一命,下次就冇呀

跟著他去找醫生醫他,點知他冇錢,跟著還吐血一日= =

最後卯•拓•火因為冇錢醫病死左

但他的靈魂變成左致命聖靈,去找灌水大俠算帳

雲 ...

極神,我是退出玩水滸,我呢家玩天外=.=
回復

回復 #3 雲之刺客 的帖子

退隱到天外:93:
回復

原帖由 極神 於 2007-8-15 22:28 發表
退隱到天外:93:

明白呀=.=
算你.........

跟住到我寫呢個故仔a貨版=.=
卯•拓•火:你好野,下次打死你地.......
之後回到城度,就話.....既生火(卯•拓•火),何生灌水????
之後吐血死了.......但他的鬼魂冇滅,之後上了1條蟲的身@@
最後比藍月爆肺而死..........

回復

回復 5# 的帖子

好一個a貨@@水滸冇左你真係好無聊:11;
回復

good " jin cai"
回復

thanks for sharing

quiet good
回復