查看: 946|回復: 6

<烈風之劍>

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
相信林沖ser ge人都識得佢,朱雀卍守護幫ge大當家
我唔知有咩得罪左佢,佢見到我就叫人唔好組我,又話我樣賤,又話人做秀才,佢做秀才,做到咁個死x樣,仲杯葛我d幫眾,我忍左佢好耐!!!如果唔係我應承TENNY唔講粗口,我早就x佢一餐\啦!我真係一句粗口都無講到
依家我想同佢講:你蝦我d幫眾我有無話你呀?!依家你又組幫,我又組幫,你做咩蝦人呀!你有壓力,我有壓力,你做咩挑釁我呀!!!!!!
希望朱雀卍守護幫ge幫眾唔好聽佢講我係個衰人(相信佢已經唱衰我唔少)人好定唔好並唔係靠把口來判斷,係靠實際行動,希望大家看清楚我ge為人,唔好被謠言所蒙蔽
= =不過我記得你有次跟左我地team人行黎行去,可能佢唔liking你咁做掛- -"
回復

我跟戈個叫夜魔俠油炸鬼,佢係我fd,關<烈風之劍>咩事=.=
仲有,係e件事之前佢已經好憎我
回復

- -又話真人係fri= =
回復

我當佢係,佢唔當我係呀嘛
回復

你係三人個老婆????????????????????????
回復

回復第 6 帖由 24624761 所發的帖子

係呀你想點?????=0=
回復