查看: 870|回復: 13

[閒聊] ...而家用到1200敏 (99%迴避)

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
:84: :84: 好開心...而家用到1200敏 (99%迴避) 打怪用完粒寶石又未想用新石但又唔用得時,照樣打怪都唔怕會咁易死..............
恭喜塞!!!:36: :36: :36:
回復

其實分身點樣可以用到,我滿左mp,同帶埋紅寶石係倉到都出唔到技,而招技周邊有個0字,我都唔知咩事,唔知點解點用到,另外恭喜係喲
回復

我到系99%
自己有90%+王者聖甲(+10%)
點解唔比我100%:97: :97: :97: :97:
回復

咁知唔知我點樣可以出到分身><
回復

恭喜恭喜!!!:88: :88:
回復

原帖由 暗流 於 2007/8/4 02:30 PM 發表
其實分身點樣可以用到,我滿左mp,同帶埋紅寶石係倉到都出唔到技,而招技周邊有個0字,我都唔知咩事,唔知點解點用到,另外恭喜係喲

紅寶石要放係寵物背包先至用倒,如果出左分身術,咁果招個圖則邊就會出現數字,表示分身術有效的回合數量,例如15,咁就連續15回合都會全部迴避倒同埋多左個分身扣隻怪血,即係會扣多左怪。
回復

原帖由 暗流 於 2007-8-4 02:30 PM 發表

我 唸 應 該 係 要 將 紅 寶 石 帶 係 背 包 。 。 。:98:
回復

原帖由 cat001 於 2007-8-4 04:11 PM 發表

紅寶石要放係寵物背包先至用倒,如果出左分身術,咁果招個圖則邊就會出現數字,表示分身術有效的回合數量,例如15,咁就連續15回合都會全部迴避倒同埋多左個分身扣隻怪血,即係會扣多左怪。

但係我依家都放左落背包,都係用唔到,都唔知點解.
回復

原帖由 tung 於 2007-8-4 02:39 PM 發表
我到系99%
自己有90%+王者聖甲(+10%)
點解唔比我100%:97: :97: :97: :97:

100%仲洗玩咩
我加到1068敏,再用王甲,剛剛99%迴
回復