查看: 1632|回復: 16

武僧轉咩好

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
武僧轉咩好(破戒僧,護法,禪師)
破戒僧or 護法
回復

破戒僧好d   佢2轉係明王ma   +上佢一轉都幾好升..:08:
回復

護法2轉都可以係明王嫁bo
回復

護法護法護法:103:
回復

係囉  其實我都覺得護法好d 因為有2蕉爆技
回復

破戒僧 pk勁 因佢有個x天爆技 好勁  但護法佢多爆技 所以e兩個都ok
回復

個人睇法:
禪師(我既職業):我個人好鐘意pk,雖然冇爆技,但禪師其實都幾多優點架!_!
                     其實如果你高攻,pk會好勁,我依家59lv,最高有9600攻,白虎棍都唔難合。
                           不過其實武僧系係衰冇魔防者-0-只要夠(個人睇法)13000防及6000魔防以上就
                               可以同人鬥排,不過要有咁多唔容易囉。
護法: 3種武僧系一轉職業我都做過,其實我覺得護法係最冇乜用=0=得個防字,係....爆技係有兩
          招,但係要好近先打到=.=你未行到埋去,人地一早ko左你,就算你行左過去,爆到爆技,
           人地都走左啦=.=所以如果你唔鐘意pk,可以選擇護法。
破戎僧:我頭先講過,3種武僧系既一轉職業我都做過哂,破戎僧可以話我覺得最滿意,佢有幾招單技,一招好強既爆技-----通天炮,通天炮,你只要有(我個人諗)9000物攻,我諗應該可以打到人地好多好多=0=,通攻打人打怪都超勁,你有151金豬同151陽披加埋白虎鏟加埋勁多魔防eq,我諗排冇人夠你打=.=但你可以去睇睇,要合白虎鏟係幾難-.-,1條骨髓,1件顎骨,1個虎頭,加100個鋼,都幾難合啵=.=你要有齊哂岩岩講既裝,你肯定好有錢-.-
破戎升lv都好好,招通天可以幫手清怪,所以做破戎係幾好,但係如果要做極強既破戎,你一定要好有錢=0=其實樣樣職要強都要好有錢.......
回復

個人建議你選擇護法.....
回復

破戒僧,好勁:77:
回復