樓主: henry1017

大家講下自己既能力值

原帖由 henry1017 於 2006-6-24 10:39 PM 發表
唔好係我個問題度開罵戰!

sry baby...:z
but ur post make me lost exp:s
i engry liao
回復

原帖由 gon 於 2006-6-24 11:33 PM 發表
107lv 浪人
體 240 power 397
物攻:2875
物防:2196
魔攻:1239
魔防:1331
迴避:321
命中:256

新手一問:::::::::::::::::::

智體浪人勁 定 力體浪人勁??
回復

力體勁d, but me ch to  義士
回復

原帖由 jufry 於 2006-6-19 14:23 發表
做浪人(另類ec) --->體多過智
做義士(mp手) --->智多過體

唔太同意  而家好多mp手都已經係體多過精(好似)
回復

我有林鏈@@"~~~~~~~~~~~~~~~~
回復

i want 林鏈@@"
回復

智莊

74lv
物攻835                   仲用緊60lv劍(打唔到岩用既劍)
物防1044                 用緊精5天巧,精5蝶背,精5武頭
魔攻705
魔防615                  
迴99
命中52
運氣286                   力量16
                                 體質110
                                 敏15
                                 智力215
                                 集16
我想轉浪人,但係d人話浪人要力體,但係我d力量咁少,智力咁多,點算好,定係
一定要轉番義士?:04:
回復

131 lv la ^^
回復

我係廢人一個

60LV莊
10力120體11敏119智10集中
用龍頭(50LV的)、白虎披、武大郎、武松符同其他60LV裝(劍)
血1418氣435負重720物攻659物防651魔攻470魔防365迴93
命中68運239
如有任何覺得我+錯的地方,請盡快提出。:10:
回復

170lv2士:07:
體1159
智394

攻3875
防6871
魔攻2713
魔防2297
回377
命中168
eq:+7金龍頭,+6林鍊,+5不敗61披,+5不敗61盾,+6不敗61貝,+5不敗61手環,+6玄武46靴
回復