嘖飯 發表於 2007-7-12 18:53:54

黑ser~§守護神§

呃人呃到全個ser到識佢
有爆人地d怪,又唔知自己屎係到串
結果比人係吹雞走埋1 2邊唔出聲......

大家唔好組佢呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cat001 發表於 2007-7-12 22:55:41

:07: 又係佢=.=
佢成日搞事,其實都冇朋友啦

wwl2178 發表於 2007-7-13 14:53:19

佢不嬲都係架啦
又要廢....
成日係度扮晒有道理咁:16:

cat001 發表於 2007-7-13 23:40:40

廢唔廢唔係問題......人地鐘意玩智多係人地的取向..
我覺得問題係佢的態度..佢以前係我舊幫 (二手幫) 的,佢試過開黃搞人,升緊lv都突然開黃殺人地未解黃就去升lv的人
開紅p完人之後又開黃殺...搞完事番黎同我講話人地搞佢先.......佢咁講大話法架
如果一次半次都會有人信o既,34次講咩都冇人信啦

Tommy 發表於 2007-7-18 23:06:25

我識得佢架:89: :89:
我係咪要小心

幻幻 發表於 2007-7-23 14:41:11

小心為上la:11:

織翔 發表於 2007-7-24 22:25:45

本人個fd之前係佢個團
佢好似無咩野
聽個fd講佢都有帶下人升lv咁
都似無聽我fd講過佢既壞話
都唔係好識佢

PHIDUS 發表於 2007-8-16 21:53:04

我想講.....佢琴日先係京倉俾佢亂爆之後爆死左 @@ 之後我扮掛機開紅 佢正想爆就俾我盾擊暈左 之後佢就俾佢地仇人出哂單技扣死左 如果計番 全京開緊紅既人都打佢一野 都足夠佢死次 - -

654654654 發表於 2007-8-17 20:23:29

唔只佢
有好多人都係
文人∼公孫勝 佢昆個人101,151金豬頭
大家唔好組佢:104; :104; :104;
頁: [1]
查看完整版本: 黑ser~§守護神§