真•流星•橙 發表於 2007-6-26 14:47:26

求希望教下我點做...

我個序號變左咁....點算好啊~希望救下我啊!!:89:
===============================

http://f20.yahoofs.com/hkblog/m7V792GAERotF7TY87ZFUFEB2CuEHw--_1/blog/ap_20070626024328862.jpg?ibAovgGBWq8AJabN

俊俊俊 發表於 2007-6-26 15:20:09

下= =咁ge:09: 你買了什麼包咁的??等我下次刀小心d個包,你係你買返黎咁,定你正的= =

真•流星•橙 發表於 2007-6-26 15:23:12

我買返黎...我未整嫁...唔知點算好...唔通又買過?所以問點做好:66:
最衰係諗唔到點證明我係今日買...

俊俊俊 發表於 2007-6-26 15:23:55

你買什麼包咁的??我刀要小心

真•流星•橙 發表於 2007-6-26 15:25:38

李忠包...:66: 好慘啊...點算好啊?

solong 發表於 2007-6-26 15:27:21

無咩可能見到架啦:09:

俊俊俊 發表於 2007-6-26 15:30:52

咁你地有冇人幫佢,佢一定好唔開心,我唔知點做= =第一次c係咁

真•流星•橙 發表於 2007-6-26 15:31:10

最後個到我先唔得...睇到眼都花...
最後個個字見唔見到啊?
見到講出黎啊^^
唔該

俊俊俊 發表於 2007-6-26 15:32:00

最後個個字我完全c唔到= =

Tenny 發表於 2007-6-26 15:42:28

回復 #1 真•流星•橙 的帖子

拎返去雲起既門市試下wor.

門市名稱      地址                  馬鞍山-新港城中心分店      沙田馬鞍山新港城第3期NPQR座地下2B舖                   馬鞍山-新港城中心第二分店      沙田馬鞍山新港城第4期2212號舖                  灣仔軒尼詩道分店      香港灣仔軒尼詩道287號1字樓                  灣仔-188商場分店      香港灣仔道188號東方188商場231-232號舖                  信和分店      九龍彌敦道582-592號信和中心2/F.,220 號舖                  信和第二分店      九龍彌敦道582-592號信和中心2/F.,222 號舖                  荃灣分店      新界荃灣荃豐中心商場地下A7BCD舖                  將軍澳分店      九龍將軍澳唐德街1號將軍澳廣場Level 2,2056號舖                  大角咀港灣豪庭分店      九龍大角咀港灣豪庭地下29號舖
頁: [1] 2
查看完整版本: 求希望教下我點做...