ryanpoon123 發表於 2007-5-16 18:51:07

聖獸問題

聖獸技能 有甚麼效果

請高人指點 我這個少新手啦!:88:

ngoichantong 發表於 2007-5-16 20:21:15

pls check at tenny web site..
u ned informtion have here de..
pls work hard to find:17:

主角 發表於 2007-5-16 23:49:32

http://www.tennyy.com/menu_powerskill.html

badcat 發表於 2007-5-30 13:13:25

朱雀破可以利用魔攻增加自己本身呢招的破壞力
白虎破就可以利用物攻增加自己本身呢招的破壞力
青龍附身可以把魔攻魔防x2
玄武附身就可以令物攻物防x2

X-KILLER-X 發表於 2007-5-30 13:15:32

我要学玄武附身:02:

X-KILLER-X 發表於 2007-5-30 13:16:31

我也要学青龍附身

大衛碧咸 發表於 2007-5-30 15:01:27

原帖由 badcat 於 2007-5-30 01:13 PM 發表 http://www.tennyy.com/bbs/images/common/back.gif
朱雀破可以利用魔攻增加自己本身呢招的破壞力
白虎破就可以利用物攻增加自己本身呢招的破壞力
青龍附身可以把魔攻魔防x2
玄武附身就可以令物攻物防x2

朱雀破係計魔攻o既範圍技﹐魔攻越高打出o既數值就越高﹐不過出技時間比較長d...回技需要60分鐘。
白虎破係計物攻o既範圍技﹐物攻越高打出o既數值就越高﹐不過出技時間比較長d...回技需要60分鐘。
青龍附體係將你本身o既物攻同魔攻x2(狀況只持續30幾秒)﹐回技需要60分鐘。
玄武附體係將你本身o既物防同魔防x2(狀況只持續30幾秒)﹐回技需要60分鐘。

我o岩o岩學左青龍附體﹐覺得幾唔錯...不過時間就短d﹐得30幾秒...而且回技亦需要整60分鐘﹐個人覺得比較適合拿黎pk或打排用。

Dragonfight72 發表於 2007-6-1 15:45:18

:22: 我想學晒:22:

地域死神 發表於 2007-6-6 18:30:37

me only have zq n bf only.......

andyyeung0927 發表於 2007-6-6 19:49:01

唔係喎,我見過人地出青龍技,效果唔止30秒,至少都10分鍾:77:
頁: [1] 2
查看完整版本: 聖獸問題