ms268el8 發表於 2007-5-12 16:51:05

第六感的10種表現

第六感的10種表現

1:曾經做過一些夢,夢境果然真得發生了。

2:曾經到過一個新地方,發現那?的景物都是熟悉的,但以前從未涉足過此地。

3:在別人正要開口說話之前,常知道他要說什揦。

4:常會有很正常的預感。

5:有時身體會有奇異的感覺,例如皮膚或體內器官的刺痛或螞蟻爬的感覺。

6:在電話鈴響之前,能預知它就要響。

7:曾經想到一個很久未見的人,果然在兩天內就與他相遇了。

8:曾經想到一些生理反應,如窒息感,全身乏力等,不久就發生了災禍。

9:曾經做過一些色彩繽紛的夢。

10:曾經聽見一些無法解釋的聲音。

大家試過其中邊幾樣呢??
其實昆蟲/大部份動物都有第六感, 唔知佢地係咪都有呢D感覺既呢?....

『櫻花草』 發表於 2007-5-28 08:41:23

:09: 我沒有哦...

操控自如 發表於 2007-5-29 15:39:20

我發夢見到我水滸3轉...:71: :71: 但係都無實驗到:63: :63:

chaupinghei 發表於 2007-6-16 18:24:15

回復 #3 操控自如 的帖子

= = 水滸3轉 fast 有 :22:

ngwailun456 發表於 2007-6-17 15:48:35

喱樣我試過都好多下!!但係我係靠估!!

sintj2000 發表於 2007-6-21 05:57:14

第六感的10種表現

= = 水滸3轉:05: :05: :05:

but.........................:12: :12: :12: :12:
dream only:03: :03: :03: :03:

AlienXXX3 發表於 2007-6-22 22:43:19

me 137lv only!!!!!how fast 3trun:10:

聽•雨•軒boss 發表於 2007-6-27 13:46:39

1:曾經做過一些夢,夢境果然真得發生了。

嗚嗚......真架..........

真•流星•橙 發表於 2007-6-27 13:54:37

我冇第六感....
因為一樣都冇中...
但係我對聽覺較敏感~:73:

阿真 發表於 2007-6-27 13:57:44

我同個女仔講'我愛你' 我都估到佢話'白痴!!!'架la -_________-
當然這是假的laXD
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 第六感的10種表現