viviancute 發表於 2007-7-7 11:50:46

1:曾經做過一些夢,夢境果然真得發生了。
e個我試過好多:40: :40:

暗流 發表於 2007-7-9 15:16:36

真係架喎,我成日都係咁

sjdog0036 發表於 2007-8-13 19:42:32

2:曾經到過一個新地方,發現那?的景物都是熟悉的,但以前從未涉足過此地。

3:在別人正要開口說話之前,常知道他要說什揦。

4:常會有很正常的預感。

5:有時身體會有奇異的感覺,例如皮膚或體內器官的刺痛或螞蟻爬的感覺。

6:在電話鈴響之前,能預知它就要響。

7:曾經想到一個很久未見的人,果然在兩天內就與他相遇了。

8:曾經想到一些生理反應,如窒息感,全身乏力等,不久就發生了災禍。

9:曾經做過一些色彩繽紛的夢。

10:曾經聽見一些無法解釋的聲音。

我全部都有齊哂呀!:92: :103: :94:

andyyeung0927 發表於 2007-8-13 22:39:09

我有5~"~身體經常無啦啦疼痛的
4都有,我經常預感到阿媽同老豆係走廊行緊去屋企門口,然後即刻關機:70:

流星 發表於 2007-8-23 22:18:37

10種我有1,2,3,5,6,9,但其他無:66;

andyyeung0927 發表於 2007-8-24 00:12:12

回復 #13 sjdog0036 的帖子

作大,十樣你都有你d第六感咪好勁:104; 咁勁都唔上電視我切!!:104;

vincentlai 發表於 2007-8-24 12:08:28

1,2,3,4,5,9,10.....中洒。。。。:97;
会发生么事???? :97;   :07;

andyyeung0927 發表於 2007-8-24 14:40:49

好多真真假假既第六感:100;

Longman 發表於 2007-10-14 17:29:35

我睇完... 竟然有幾樣wor@@
1,2,5,7,8,10 我都有
但係我覺得我冇第六靈感...
如果唔係反應點會咁慢...

傻乂一丁 發表於 2007-11-19 20:48:13

我有1,3,5,9,10:60; :60; :60; :60;
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 第六感的10種表現