jufry 發表於 2006-7-4 16:51:09

百豬斬任務

勞煩TENNY更新希望網站:

我打左318隻狂豬...

得到"五番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號...

與網站不同...

Tenny 發表於 2006-7-4 17:14:11

點解會咁架, 個個都唔同既.

不過搵人上黎講左你地打左幾多隻野豬同埋有咩稱號.

KIT 發表於 2006-7-4 17:34:41

原帖由 Tenny 於 2006-7-4 05:14 PM 發表
點解會咁架, 個個都唔同既.

不過搵人上黎講左你地打左幾多隻野豬同埋有咩稱號.
679 隻 一番隊隊員

jufry 發表於 2006-7-4 18:03:15

原帖由 KIT 於 2006-7-4 05:34 PM 發表

679 隻 一番隊隊員

原來 6百幾隻都有一番隊.....

早知我都打啦.......

Blue_Moon0829 發表於 2006-7-4 18:39:33

最高係幾番隊?????

Tenny 發表於 2006-7-4 19:05:38

我諗我應該證實到.

打倒50隻以下狂野豬得到"無能為力"稱號 (唔打都會有)
打倒50隻 ~ 100隻狂野豬得到"十番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒101隻 ~ 150隻狂野豬得到"九番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒151隻 ~ 200隻狂野豬得到"八番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒201隻 ~ 250隻狂野豬得到"七番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒251隻 ~ 300隻狂野豬得到"六番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒301隻 ~ 350隻狂野豬得到"五番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒351隻 ~ 400隻狂野豬得到"四番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒401隻 ~ 500隻狂野豬得到"三番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒501隻 ~ 600隻狂野豬得到"二番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒601隻 ~ 1000隻狂野豬得到"一番隊隊員"稱號及"百豬斬"稱號
打倒1000隻以上狂野豬得到"一番隊隊員"稱號及"千豬斬"稱號

Blue_Moon0829 發表於 2006-7-4 19:16:52

恩...
清楚晒...
但係馬來為有的佐:'(

jufry 發表於 2006-7-5 13:27:04

原來無2468番隊....

Blue_Moon0829 發表於 2006-7-6 12:59:08

甘有冇顯示殺佐幾多只架???(好識打雞仔甘)

199911 發表於 2006-7-6 16:27:52

原帖由 Blue_Moon0829 於 2006-7-6 12:59 PM 發表
甘有冇顯示殺佐幾多只架???(好識打雞仔甘)
是有的....
頁: [1] 2
查看完整版本: 百豬斬任務