牛奶乂魂乂!! 發表於 2007-3-2 21:22:20

有冇人可以講d市價

好似~~
林沖 武松 個d受人歡迎既英/裝~~有冇人講下d市價~~

聽•雨•軒boss 發表於 2007-3-3 13:17:13

林ser令野全部過億...........

angelliu 發表於 2007-3-3 19:27:38

武ser
eq
?歈???????????????????????
?曭L玉2000m左右         ??
??6龍頭1000m左右         ??
??+速左上1580m左右      ??
??+速右下600m左右      ??
?曭鷩s頭4000m左右      ??
?蠸厭?1500m左右         ??
?裺???????????????????????
pet 500m-700m
4草10m-20m
高石5-10m
技書一set(0轉)10m
技書一set(1轉)50m-100m
技書一set(2轉)天價

極神 發表於 2007-3-3 22:48:24

原帖由 angelliu 於 2007-3-3 03:27 AM 發表
武ser
eq
?歈???????????????????????
?曭L玉2000m左右         ??
??6龍頭1000m左右         ??
??+速左上1580m左右      ??
??+速右下600m左右      ??
?曭鷩s頭4000m左右      ??
?蠸厭?1500 ...

1500m,你傻左牙:14: 我收蝴蝶精7680m都覺貴

我收精7金龍1300m

精6林玉600m

覺得你說緊林ser:28:

22782470 發表於 2007-3-4 03:07:17

原帖由 極神 於 2007-3-3 10:48 PM 發表

我收精7金龍1300m

精6林玉600m

林沖d野貴到傻:02:

qwain233 發表於 2007-3-4 10:14:16

我買咗一塊虛實石180m , 你地覺得係咪好貴呢????????????

我買咗一塊虛實石180m , 你地覺得係咪好貴呢????????????

angelliu 發表於 2007-3-4 12:36:57

回復第 4 帖由 極神 所發的帖子

我個蝴蝶有人話1300m同我收,不過我唔放咋,果個人叫火卡.
我傻定你傻呀,我知你傻但你都唔洗咁揚啵!
e+物價貴左呀傻佬:13:

qwain233 發表於 2007-3-9 13:36:27

X-KILLER-X 發表於 2007-3-9 13:51:35

:27:每 个 东 西 都 好 贵 哦

jason2431 發表於 2007-3-9 19:00:38

原帖由 極神 於 2007-3-3 10:48 PM 發表

我收精7金龍1300m

精6林玉600m

呢個係未出全盒之前的價,林玉有人收3000M
頁: [1] 2
查看完整版本: 有冇人可以講d市價