zero007 發表於 2007-1-16 13:39:30

“水滸歷險”打不到中文字,請大家救救我!terry 救救我吧!

“水滸歷險”打不到中文字,請大家救救我!terry 救救我吧!

我剛剛開始玩“水滸歷險”。
我識打中文but,,我係遊戲上打ga中文,,all中文都change左 "????"
請大家就救我吧!
我現在只能打英文
有需要可以add我msn,,
quinton310@hotmail.com
請快點回答,我會萬分感謝大家的。:02:

Tenny 發表於 2007-1-16 21:31:14

原帖由 zero007 於 2007-1-16 01:39 PM 發表

我剛剛開始玩“水滸歷險”。
我識打中文but,,我係遊戲上打ga中文,,all中文都change左 "????"
請大家就救我吧!
我現在只能打英文 ...

連我個名都打錯, 都唔知點救你:14:

開始 >>控制台 >> 區域及語言選項

地區選項 - 2個都 set 台灣

進階 - set 做台灣 及勾選埋下面果格

RESTART 電腦一次睇下得唔得.

zero007 發表於 2007-1-17 11:39:25

回復第 2 帖由 Tenny 所發的帖子

Tenny,,得未呀 ><
mo打錯喇:03:
好我屎下先..
唔該shine:17:

zero007 發表於 2007-1-17 12:36:07

回復第 2 帖由 Tenny 所發的帖子

Tenny,,e+ 連開個game都開唔到......:09:

zero007 發表於 2007-1-20 12:52:07

有冇人....:12:

Tenny 發表於 2007-1-20 22:43:44

回復第 4 帖由 zero007 所發的帖子

開game都開唔到都唔關我事啦.:34:

貼幅圖上黎睇下.

zero007 發表於 2007-1-21 06:59:20

回復第 6 帖由 Tenny 所發的帖子

我個compter係 engish window,,
有冇唔同ga
頁: [1]
查看完整版本: “水滸歷險”打不到中文字,請大家救救我!terry 救救我吧!