江湖仔仔 發表於 2007-1-6 14:50:30

江湖仔仔商店

【林沖】真•江湖仔﹏買賣店 伺服器名稱:林沖
遊戲玩家名稱:真•江湖仔﹏
上線時間:一至五4:00-11:00
            六,日唔定出街咪唔on 唔出街咪on成日 = =

收:
350點            1e(可議)

Acc:225刺客-KaT-絆
                  有5件白虎裝送

202謀士-冷月無云    無雲起
                  保證唔昆
                  (空acc)

268天師-真•江湖仔﹏有雲起可改pw(驃騎)
                  有7件排裝   
                  裝:52玄武魔晶
                      52青龍頭帶
                      52北斗地樂排坐衫
                      27白虎盾
                      有5青龍1極青2如1如章6朱雀1白虎學佐朱破
   另放game錢1億5青龍珠5粒極青珠1粒如來珠兩粒如來章一個   玄武珠一粒有一SET速裝仲有多幾件魔背速頭
                     三隻都賣真$   謀士300蚊天師1500蚊全部可換點卡/新ser錢/裝/包/英

Blue_Moon0829 發表於 2007-1-6 16:26:21

求敗豬??
咩黎架???

極神 發表於 2007-1-6 18:08:15

回復第 2 帖由 Blue_Moon0829 所發的帖子

有9999物理攻擊的豬:28:

求敗豬=求敗珠:37:

江湖仔仔 發表於 2007-1-6 20:08:14

.\/. 我隻豬仔就係叫求敗豬!

江湖仔仔 發表於 2007-1-7 19:19:36

推~推~推~推~~推~

江湖仔仔 發表於 2007-1-8 08:28:34

推~更新佐白虎大爪今朝打到的 >v<

聽•雨•軒boss 發表於 2007-1-8 13:42:16

我要等過年先比到$$你....
因為我雲起有700點....
等過年販賣點8折.....
再買2張銅婚....
5000mx2....
wakakaka....

江湖仔仔 發表於 2007-1-8 14:44:43

邊有5千m一張 -_________-" 我估個陣趺曬價2千5有交易

Blue_Moon0829 發表於 2007-1-8 15:30:22

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-1-8 01:42 PM 發表
我要等過年先比到$$你....
因為我雲起有700點....
等過年販賣點8折.....
再買2張銅婚....
5000mx2....
wakakaka....
原黎你係買點賺錢架:26:

江湖仔仔 發表於 2007-1-8 17:43:34

@@ 低lv係要咁嫁啦高lv咪可以打下塔打下虎
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 江湖仔仔商店