極神 發表於 2013-5-29 22:45:08

有冇人玩Puzzle&Dragons@@

Puzzle&Dragons係一隻轉珠遊戲,單機,手機game,可加人做朋友,用朋友寵做隊長

最近玩緊呢隻game,雖然過100 lv了,但仍然唔夠打地獄級...(基本上技術問題...理論上寵物就是差那一點點)

主力暗隊,可以勉強打超級(普通龍,如歷龍,機龍)...有冇同好在這裡討論一下:10;

game介紹
↓↓↓

http://zh.pad.wikia.com/wiki/Puzzle_%26_Dragons_%E7%BB%B4%E5%9F%BA

Tenny 發表於 2013-5-30 00:24:42

見到都唔識玩, 何況我部手機好鬼慢, 玩 candy crush 都窒.

極神 發表於 2013-5-30 21:53:34

candy crush 係休閒小遊戲,Puzzle & Dragon 係類似RPG game,寵物育成,抽寵物,睇運氣睇技術,所以多數男人先喜歡玩

Rayc 發表於 2013-6-11 18:25:28

我玩得超慢,D野超廢-_-
ID:116.700.723

Zluk 發表於 2013-6-12 04:40:28

72LV 3個禮拜無玩了..

極神 發表於 2013-6-13 21:21:34

加左Rayc@@殛臣就是在下,有木奧(6星,5星),火北歐(究進7星),水印(6星),長掛暗西洋(冥后,6星)
光印光埃光天照5星...全部未進化

Zluk 發表於 2013-6-14 09:53:31

玩左幾耐?

Rayc 發表於 2013-6-14 14:25:47

極神 發表於 2013-6-13 21:21
加左Rayc@@殛臣就是在下,有木奧(6星,5星),火北歐(究進7星),水印(6星),長掛暗西洋(冥后,6星)
光印光埃光天照 ...

D野都好勁,我得隻今日先進既光暗哈帝斯見得人

victorlau66 發表於 2013-6-14 21:50:13

我玩神魔之塔

極神 發表於 2013-6-15 23:02:51

我都玩過神魔之塔{:4_304:}但係玩10分鐘彈一次,部手機問題...之後先轉P&D
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 有冇人玩Puzzle&Dragons@@