聽•雨•軒boss 發表於 2006-11-10 22:22:03

1件無奈ge事

http://i66.photobucket.com/albums/h250/o0000000000/screenshot_048-00001-2.jpg
果隻陳翹又偷經又搶怪仲話"我中2呀"
無聊到死
係度講咩"你得到了:希望武神"
左住晒
大家千其5好組他呀!!!!
我見鍋打鍋佢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gap蕭 發表於 2006-11-10 22:27:49

我第1個舉腳贊成~~~~~~~

極神 發表於 2006-11-10 22:44:44

:16: 其他人死哂,希望武神坐低唔打的:09:

劉仔~~ 發表於 2006-11-12 19:27:55

引怪入去=.=有D冇死有D死左

夫子 發表於 2006-11-12 20:05:35

我話你得到:陳翹首級= =

lkw199286 發表於 2006-11-12 20:23:29

佢咁賤格架!!講粗口鬧佢啦!!:16: !仲有響公頻唱佢!!!:02:
不過板主你有樣野蠢左,就係你學左雷擊同寒冰依兩招:14:
學黎做乜,rubbish到死:18: :18:

夫子 發表於 2006-11-12 21:06:12

回復第 6 帖由 lkw199286 所發的帖子

你講咩:16: 講我大大:16:

聽•雨•軒boss 發表於 2006-11-12 21:11:45

回復第 6 帖由 lkw199286 所發的帖子

好有用架寒冰^_^
冰住再打,我59lv自己打大草啦^_^

雲之刺客 發表於 2006-11-13 20:42:05

原帖由 夫子 於 2006-11-12 21:05 發表
我話你得到:陳翹首級= =
我都話你得到:夫子首級:00:

paomodaren 發表於 2006-11-15 10:19:25

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2006-11-10 10:22 PM 發表
http://i66.photobucket.com/albums/h250/o0000000000/screenshot_048-00001-2.jpg
果隻陳翹又偷經又搶怪仲話"我中2呀"
無聊到死
係度講咩"你得到了:希望武神"
左住晒
大家千其5好組他 ...

''bie na me shuai la'' give some chance people la
But the monster is he lure in or he KS then cant give chance:16: :20: :16:
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 1件無奈ge事