幻幻 發表於 2006-9-24 21:01:00

自我介紹

大家可唔可以介紹下自己:loveliness:
(包括你自己in game兄弟姐妹&老公老婆b係who:14: )

因為我同大家唔係紀熟:50:

夫子 發表於 2006-9-24 21:14:12

我係在林ser:28:
我叫夫子,好漢聚義果時play想吾想知多d?:18:

幻幻 發表於 2006-9-24 21:17:25

講多DD ar ma:07:

聽•雨•軒boss 發表於 2006-9-25 13:46:47

我叫咩名?心照啦=.=
從2005年10月31日開始玩.
121級啦^0^
能力值:
14xx
3xxx
16xx
15xx
2xx
2xx

老公係lamyeung^_^
呀哥係小無知=-=&希望武神^_^
呀伯係3人行一風水
老婆係夢遙^0^
個仔係狼遙=-=
細佬係最後之勝利,圖氣守護星
住係希望國度

夫子 發表於 2006-9-25 19:05:17

蕭楊我早個你:23:

siewyin 發表於 2006-9-26 16:43:28

点解聽•雨•軒boss有老公同迈老婆嘎??:18:

lamyeung 發表於 2006-9-26 16:57:45

我2005年8月30日玩水滸架啦:00: ,係2006年x月xx日(忘記左呀我:09: )係陰太極(打牛個時=,=)同蕭楊做左老公老婆^_^但係由於某d野(係d咩我唔想say啦:10: )我係2006年8月xx日(忘記左咩日=,=)冇玩啦

22782470 發表於 2006-9-26 18:44:41

名:我個簽名有= ="
大家姐:*魚.魚* 大姐夫:少x無定
二家姐:小玉1234   二姐夫:不定
老婆:自閉女(可能快結啦><)
細妹:。儀﹏儀。(唔知係咪= =")
住係:希望國度的灌水區^^"

夫子 發表於 2006-9-26 20:38:20

我係在林ser
我叫夫子,
好漢聚義果時play係2005年5月1日
冇牙哥家姐,有細佬細妹:所有林ser的新手:50:
點解冇牙哥家姐,因為我太早play水滸la以前d好友(一二轉....)吾記得我:05:
點解我未一二轉?因為我冇play好長時間:50:

極神 發表於 2006-9-26 22:06:16

我在武ser,用3個月時間升到86lv:49: ,在2006年7月13日開始玩:30:

叫極神:07:

兄弟唔想多說(唔識打名:50:,有1個哥,4個細佬,一個妹:25: )

女友::01: 小~瓊:01:

好朋友:%暉仔%,青龍•木羽緒
頁: [1] 2
查看完整版本: 自我介紹