Oz_85 發表於 2009-6-3 01:04:38

{:4_311:} 有试过要pass很多东西、装备,可是交易栏只有12个格子麽?
那你知道怎么才能一次过交易所有东西呢?
本人的帖子主要让那些需要自传、或者帮朋友传东西的玩家不需要交易多次就能达到最终目的!
{:4_308:} 其实你们只要一直把要交易的东西不断的拉至交易栏,点勾勾后,直接按确定!!
嘿嘿,搞定,所有东西一并交易!!

但是有一弊:交易栏目的12个格子以外的东西、装备不能让对方一目了然!!
建议给自传物品、装备的玩家哦!{:4_324:}

加油!!

saxon 發表於 2009-6-3 02:44:22

{:4_307:}我很久很久很久就知道!不過往往怕交易錯誤,才分開!因為12個格之外的物品圖樣是看不到的!以免交易時帶來不必要的麻煩!除非是自己交易給自己,那就無所謂!

chowfuki 發表於 2009-6-3 15:51:48

唔明.....................

俊少 發表於 2009-12-10 22:18:39

好唔明~
:49;

kong950120 發表於 2009-12-10 23:49:15

姐係交易果時只係見到有頭果啲睇到係交易啲咩,之後冇得睇,但繼續拉落去都係會交易到睇唔到果啲

不過依樣嘢我都係一早知:49;

dieblood 發表於 2009-12-11 19:52:06

好耐之前已經識 不過都驚驚地 放12格算

kong950120 發表於 2009-12-11 20:39:15

好耐之前已經識 不過都驚驚地 放12格算
dieblood 發表於 2009-12-11 07:52 PM https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
主要係冇得睇有冇交易到,到時冇咗都唔知?

wingss 發表於 2009-12-13 10:47:19

知好耐,我睇到,還有在小地圖最底有一條很細的線可以點

kong950120 發表於 2009-12-13 14:11:44

知好耐,我睇到,還有在小地圖最底有一條很細的線可以點
wingss 發表於 2009-12-13 10:47 AM https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
但太下係咪冇得點黎睇?:49;

chowfamily 發表於 2009-12-14 13:07:10

know leh
thx lo~
頁: [1]
查看完整版本: 分享一个你不知道的东西!!