無敵殺人狂 發表於 2009-5-3 13:46:17

今晚8:30分

有場護級生死戰利物浦VS紐卡素

利記WIN左仲有機會同曼聯 鬥下   但紐卡素書左就好大機會降班

5知今晚有冇人會看??一齊討論下

hoyin2121 發表於 2009-5-3 13:47:40

我睇呀   支持紐記   唔想佢降班唔想佢做第2支列斯聯
一降班就星散好難打番上黎

無敵殺人狂 發表於 2009-5-3 13:54:17

2# hoyin2121

ME TOO 我係紐記FANS岩岩找到紐記陣容

Harper
Edgar                  Beye            Coloccini            Bassong
                           Butt/SMITH            Barton
Lovenkrands                   Guthrie                         Duff
                                    Martins/OWEN

陣容都幾強,但都應該
WIN5 到利記:65;

hoyin2121 發表於 2009-5-3 14:34:36

走左GIVEN中場冇靈魂
前鋒個個死晒火SMITH又比費SIR改到唔成人~ ~我以前好鍾意佢架

無敵殺人狂 發表於 2009-5-3 15:03:00

我希望出卡路耳  出d新仔好過出owen  smith d飛鏟幾正

hoyin2121 發表於 2009-5-3 17:02:45

其實owen唔差不過成日傷好難keep到個態
佢射術真係係英超係top果d搶點頂頭鎚又ok

無敵殺人狂 發表於 2009-5-3 20:01:40

6# hoyin2121

可惜佢現在冇左速度

利記陣容艾比路亞               加歷查                        艾加               奧拿里奧

班拿約                   阿朗素                  馬斯查蘭奴               利亞拿
                                       古治                                 托利斯

hoyin2121 發表於 2009-5-3 20:14:10

利物浦最鍾意阿朗素   靚仔-v-"
班拿約就技術最好!

無敵殺人狂 發表於 2009-5-3 20:23:31

:85;我鍾意連拿成日助攻比人

hoyin2121 發表於 2009-5-3 20:25:07

龍門都係buffon最好
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 今晚8:30分