阿真 發表於 2009-4-23 18:35:51

香港水滸玩家有幾個問題想問你地

我想問下呢
E+玩水滸仲要唔要洗好多錢呢?
因為我以前唔識玩-   -用左好多錢

同埋E+最小人玩既職仲係唔係提轄類呢@@?

仲有E+水滸仲耐唔耐玩?
因為以前成班傻下傻下咁去引怪俾英打~好開心架
最開心係未一轉引到千里全圖^^雖然唔難但好開心xD

vbnn20 發表於 2009-4-23 18:46:44

:48;
E+玩水滸仲要唔要洗好多錢呢?要勁咪要洗好多錢
因為我以前唔識玩-   -用左好多錢

同埋E+最小人玩既職仲係唔係提轄類呢@@?應該唔少,因為爆上限好易秒怪

仲有E+水滸仲耐唔耐玩?有錢咪耐玩,冇錢好快悶
因為以前成班傻下傻下咁去引怪俾英打~好開心架都唔傻呀,個個都係咁,掛下英,講下野,咁又1日
最開心係未一轉引到千里全圖^^雖然唔難但好開心xD都係要有速裝先得,你之前有速裝都應該洗唔少

tomchan 發表於 2009-4-23 20:31:46

呢隻係勁洗錢game

tww112233 發表於 2009-4-24 10:23:11

洗錢都還好 最糟糕的地方是搶錢-.-
限量寶箱搶飛龍.......

阿真 發表於 2009-4-24 15:33:49

咁我想問邊個ser既物價最低呢E+~
以速裝為例吧!

popo1112 發表於 2009-4-24 20:17:27

大中SER,但係D點就放得平D,林SER就放到8-10E,大中SER就得個幾千M-1E幾

★?夢]x 發表於 2009-4-25 19:09:15

其實都唔算要用好多錢既
我而家0轉81lv莊客d裝都係高手比
暫時仲未需要用錢
我暫時都好似未見到有1轉提轄同0轉提轄出現
我之前有個fd玩提轄 1轉 轉左破介

阿真 發表於 2009-4-25 22:09:06

其實我都係想知每一個ser一set精5/14速裝大約要幾多錢-W-
因為我只懂引怪和引怪xD

1213456 發表於 2009-4-25 22:57:06

好費錢 咪玩

程傲雪 發表於 2009-4-26 00:17:47

無論邊一隻online game要強的不二之法是燒錢
頁: [1] 2
查看完整版本: 香港水滸玩家有幾個問題想問你地