samchowaaa 發表於 2009-3-1 19:09:22

我想收一個 Ac ._. (呢個係將來的事)

首先大家唔好覺得我好無聊...因為我想知道要儲幾耐錢先買到...大家都唔好覺得我好 On99 ... 一買就買到咁好...因為呢 D 之不過係人之常情...『每個人都想勁架啦 邊個想廢 -,-』

我想收一個 350 Lv up 的太尉 ac(男 / 女 都得 ) 一定要正點 正技 ._.

高魔攻 同 高防 其他一般都Ok._. (其實呢個係咪好無聊._.?)

如果用到最好最好的裝又幾錢._.?

如果一般的裝話又幾錢._.?

如果 3000 - 4000 Hk 買到最好的裝ac? 定 5000 - 6000 Hk._.?

THX!!!

p.s. 如小弟有咩得罪你 請多多包容 /_____\

samchowaaa 發表於 2009-3-2 19:10:45

努力一推 推到最高 希望買到 =]

vbnn20 發表於 2009-3-2 19:13:32

{10}首先咩叫最好的裝就係最大的問題,1件最勁果d人地抄到成千蚊
ok勁果d就6百到,其他都冇咩值錢

samchowaaa 發表於 2009-3-2 22:36:01

你講個 d 裝 係一件 ._.?

samchowaaa 發表於 2009-3-2 22:45:41

對於太尉黎講勁的野 ._. 唔知有無介紹 ... 我想學多 d ._. 我知道我打完呢一句之後...有好多人都話 『未學行 先學走 』 呢個道理   不過我真係真心想學我想明個 d 咩石 咩字首 咩魔王 同 其他個 d ...

P.S. 請大家唔好串我 ._. 我只是想係遊戲中找點快樂 同 自豪感 THX ._.

samchowaaa 發表於 2009-3-2 22:51:16

太尉最主要係咪   魔攻 同 物防 同 魔防 ._.?

samchowaaa 發表於 2009-3-2 23:02:39

高廉字首加魔攻 同 高俅字首加物防 @@?   再加 d 稀有度 : 11 石... 係咪咁 -,-?有無 1000 HK @@?

P.S. 小弟學野請大家不要串小弟我 /_____\

samchowaaa 發表於 2009-3-2 23:53:26

究極.聖獸精元 係咪最勁 又有咩勁 可解釋@@?

samchowaaa 發表於 2009-3-3 20:07:53

samchowaaa 發表於 2009-3-3 23:08:36

頁: [1] 2
查看完整版本: 我想收一個 Ac ._. (呢個係將來的事)