波板糖~* 發表於 2008-6-18 15:33:53

宋江伺服器補償名單

「宋江」及「武松」伺服器合併後,於【宋江】內所有擁有山寨的幫會會員均會得到”踢雪烏騅”座騎乙隻作為補償。(以5月21日10時59分為止,擁有山寨的幫會會員才計算在內。)請各玩家於合併後親自到禮品大使領取物品,以下是補償名單:

幫會名稱:〝聚︴義﹏堂

白風雪        【剎】        ∼夜空花∼        奶b〞        •憂•        藍斐
哈魯        團長        劍無緣        bear        >成<        希望武神
乂大笨明乂        ☆懈◎咎★        ?謎?        『紫』*雲天        絕。色        Cici﹏╭*
美味廚師        0o雞昌o0        Selima        ×〤蛋散        普通        杜小雨
.忌廉.        靈劍仔        乂雲吞乂        ♂春﹏虫虫♀        若情        └§戀雪◎※

幫會名稱:FAITH@Zaft

提爾        奇心未定﹏標        閒人        小堯        黑主御        哈瑪
伯言.遜        〝毛●毛〞        Mr•YUI        霜雪        魔根先生        靈∼龍
琳琳        卡爾        靈雪        索柏        夢仇        小妍妍
鏘仔        滕縞寶        嘉Ka〞        豬豬﹏        123312312        龍雪﹏〞

感謝各玩家對《水滸歷險Online》的支持。

操控自如 發表於 2008-6-18 15:36:23

希望武神..
@@..tenny都去左宋ser??

翔麟 發表於 2008-6-18 15:37:46

唔知隻馬加咩呢:76;

紫欞 發表於 2008-6-18 15:43:51

4個ser都未開返牙.....
想知能力值都要快d開返ser:73;

jacky360279 發表於 2008-6-18 15:48:08

係lo~e+都重未開:47;

飛雲z 發表於 2008-6-18 15:50:59

{16} 唔該尋晚問我要唔要黑馬果位師兄pm我!!

暮夕吻 發表於 2008-6-18 16:04:21

a.a隻野5知咩樣架呢?
拎左既post d相來睇下xD

波板糖~* 發表於 2008-6-18 16:10:57

原帖由 暮夕吻 於 2008-6-18 04:04 PM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
a.a隻野5知咩樣架呢?
拎左既post d相來睇下xD
http://i7.photobucket.com/albums/y259/snake0923/screenshot_087-00003.jpg

Tenny 發表於 2008-6-18 16:53:32

原帖由 操控自如 於 2008-6-18 03:36 PM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
希望武神..
@@..tenny都去左宋ser??

有人扮我.{01}

紫微斗數xdd 發表於 2008-6-18 16:55:07

點解無無ser分><
頁: [1] 2
查看完整版本: 宋江伺服器補償名單