飛雲z 發表於 2008-6-19 15:31:10

{08} 葡萄牙對德國...今晚一定要睇!!!

飛雲z 發表於 2008-6-20 09:36:15

(@11) 再見喇葡萄牙~

hoyin2121 發表於 2008-6-20 11:47:19

回覆 42樓 飛雲z 的帖子

同我估既一樣--今年大熱 荷蘭西班牙葡萄牙   e3隊我都好鍾意但係德國同意大利真係大賽球隊= =冇得講
就算我支持西班牙都係咁話...意大利果關唔容易過
anyway支持韋拿再入波=v=

暗流 發表於 2008-6-20 11:56:49

回覆 43樓 hoyin2121 的帖子

我繼續支持西班牙羸意大利
而荷蘭以全勝姿態奪得歐國盟@@
今場葡萄牙踢到....唉:60;

hoyin2121 發表於 2008-6-20 13:04:27

回覆 44樓 暗流 的帖子

上網見到幾好笑= =
舒韋恩史迪加
高路斯
波歷克= =
打直睇xd

荷蘭攻得太勁會唔會比人打反擊ko呢@@”真係有機會爆冷= =俄羅斯打嬴瑞典就見到教練既功夫瑞典防守又唔差咁都比人入2粒= =
荷蘭係技術方面好d   到時睇2對教練隻抽la

暗流 發表於 2008-6-20 13:18:29

回覆 45樓 hoyin2121 的帖子

勁,但係佢地唔係輸高波:73;
荷蘭後防好似得希汀加出名同埋個雲邦賀斯
可能之後場場都大勝
睇佢對法國同意大利果兩場同3球或以上
只係最後果場出哂後備,都省入2粒
後備能力都不可忽視
可能後備做奇兵@@:80;
巴士佬唔做荷蘭教練浪費哂
不過算啦,希望第二個做得好d
唔好哂料:83;

無敵殺人狂 發表於 2008-6-20 14:18:20

{06} 有冇搞錯 德國出左線

hoyin2121 發表於 2008-6-20 17:48:24

回覆 46樓 暗流 的帖子

我既西班牙一定會嬴荷蘭的 XD
樓上果位入得8強就隊隊都係勁野   唔通你當德國真係流架咩
講真 葡萄牙個人技術係勁呀...打唔出隊型有乜用人地德國玩2玩就搞晒你防線= =

暗流 發表於 2008-6-20 17:52:58

回覆 48樓 hoyin2121 的帖子

我繼續支持荷蘭
雖然韋拿真係好強個勢
不過荷蘭係唔會俾佢入到一球:68;
葡萄牙d人好鬼獨食,冇計架啦:80;

hoyin2121 發表於 2008-6-21 07:38:27

土耳其嬴左la-V-12碼
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
查看完整版本: 2008歐洲國家盃積分表及賽程表