hoyin2121 發表於 2008-6-18 15:37:39

回覆 30樓 暗流 的帖子

其實我一開始就諗= =如果荷蘭唔放水      法/意vs西班牙咁會唔會方便翜去淘汰4強果個
始終法/意打西班牙點都消耗過羅馬vs西班牙- -

暗流 發表於 2008-6-18 16:01:13

回覆 31樓 hoyin2121 的帖子

咁又係既
不過兩隊都有實力西班牙
一個唔覺意
俾法/意羸左咁荷蘭就大拎樂

阿坤 發表於 2008-6-18 18:56:34

意大利 嬴 法國2 : 0   同荷蘭 一齊出線
我支持的法國 唔店=.=

飛雲z 發表於 2008-6-19 10:37:22

{04} 終於8強了, 我睇好葡萄牙

暗流 發表於 2008-6-19 11:07:20

回覆 34樓 飛雲z 的帖子

德國班友廢到嘔
冇乜團隊精神
我睇好土耳其羸克羅地亞
土耳其實力不可忽視

無敵殺人狂 發表於 2008-6-19 14:13:42

回覆 35樓 暗流 的帖子

:85; 我都支持士耳其 克羅d人係打防守反擊,對住防手型球隊冇優勢(@22)

hoyin2121 發表於 2008-6-19 14:22:14

回覆 35樓 暗流 的帖子

德國係大賽球隊黎 同意大利一樣...以前都係公組賽超廢...一淘汰賽嬴晒..所以不能忽視
雖然我鍾意西班牙...但係荷蘭咁放生意大利...我都幾擔心...
始終西班牙同葡萄牙都係以快速突擊為主...防守做到唔好就好難反攻...德國意大利咁多高佬= =真係屈高空攻勢都咪話唔頭痛
=V=荷蘭太絕啦

暗流 發表於 2008-6-19 14:29:10

回覆 37樓 hoyin2121 的帖子

我記得以前,有一次意大利世杯分組賽3場和波
跟住連殺咁多隊
羸左世杯,太經典啦{03}
不過意大利今時唔同往日
西班牙d後生仔技術好對住d老野,體力都係佢地好d
我驚意大利班3張幾野既球員追都追唔到{13}

無敵殺人狂 發表於 2008-6-19 14:32:16

回覆 38樓 暗流 的帖子

:85; 佢地有個東尼頂住:85;

暗流 發表於 2008-6-19 14:36:03

回覆 39樓 無敵殺人狂 的帖子

東尼都3張幾
東尼依條友大器晚成,或者之前發展得好既,依家條路一定唔會係拜仁
其實我比較想睇葡萄牙v.s.荷蘭
兩隊都超變態
不過都係我勁d{04}
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 2008歐洲國家盃積分表及賽程表