波板糖~* 發表於 2008-5-14 05:00:59

原帖由 奸商 於 2008-5-14 02:21 AM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
所有eq而經賣哂俾npc啦無得返轉頭你既道歉遲左成日

我都係時候解答下啦   
可能本身係小事咋但發生在二個死要面的人身上所以變成日樣
我講左叫佢道歉啦但而經無得返轉頭   佢引死完我人仔仲係電話都笑...
:76; 果時有即卡搵你道歉 仲話同你清返死經 你問下自己 我有冇同你講過 但你冇應我 過左日 又再一次道歉 然後你off左 係我開呢個post之前 有打電話比你 你冇聽
都係我錯 anyway 我只係想同你say sorry 但事情已經去到沒法收拾的地步

阿剛 發表於 2008-5-14 09:49:46

做咩攪成咁:49;

阿剛 發表於 2008-5-14 10:07:47

原帖由 奸商 於 2008-5-14 02:43 AM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif

:54; 你試下自己一個吉怪升lv 無啦啦俾人引怪殺哂所有人睇你心情會點
死左人仔係好煩ge事,會攪到個日無心機升:49;

Tenny 發表於 2008-5-14 10:11:50

回覆 8樓 奸商 的帖子

D EQ 比我ma, 做咩咁晒呀?:60;

不過唔怕啦, 等哥哥比把御史玉帝劍你升lv啦.:57;

操控自如 發表於 2008-5-14 11:34:12

回覆 14樓 Tenny 的帖子

@>@tenny你有玩番咩??

奸商...{06} 我會掛住你..

火都黎 發表於 2008-5-14 14:05:42

:85; 奸商轉玩咩game出聲wo.
:38; 搵人追殺你.........................

:49; 講笑.有緣再見..........88

cde1996 發表於 2008-5-14 17:27:38

回覆 10樓 奸商 的帖子

:47; 叫他賠你100個塔盒同100個日葵羅
:61; 你返來啦

艾奧尼 發表於 2008-5-14 17:52:03

奸商 pls call me , your mobile is stop

【銘】 發表於 2008-5-14 21:54:54

手提都停埋咁大鍋 --

電電豬 發表於 2008-5-15 16:13:49

人間蒸發左?:47;
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 給奸商的道歉聲明