波板糖~* 發表於 2008-5-13 22:27:48

給奸商的道歉聲明

事由昨晚凌晨時份跟你理論某事情..然後我一時火遮眼下而引怪殺害你人仔:65;
但當時我只是衝動 我還未加入天字幫 你我早已認識..我不想因為此事情 令到朋友關係破裂:77;
我在此向我的好朋友 奸商道歉 希望你可以重返遊戲..:42;

翔麟 發表於 2008-5-13 22:31:43

輝成日玩野
唔洗介懷
你可以叫佢賠 極•忘懲丹 :80; :80;

『wAi』 發表於 2008-5-13 22:32:46

:36; 輝誠心道歉!
奸你番來la:16;

riverbird9055 發表於 2008-5-13 22:40:26

回来啊!奸!:55;
大家都是缘分才在一起的。
我们大家都要珍惜这缘分!

∼格格∼ 發表於 2008-5-13 22:41:29

算啦 奸奸 曳曳輝 都係玩下炸

你都知佢叫曳曳輝架啦 :70;

Tenny 發表於 2008-5-13 23:25:15

死人奸商唔玩咩? 冇聽過既.

等我沒收晒佢D勳章先:85;

【銘】 發表於 2008-5-13 23:58:27

奸仔扮曬野 -____- 佢邊會唔玩

奸商 發表於 2008-5-14 02:21:53

所有eq而經賣哂俾npc啦無得返轉頭你既道歉遲左成日

我都係時候解答下啦   
可能本身係小事咋但發生在二個死要面的人身上所以變成日樣
我講左叫佢道歉啦但而經無得返轉頭   佢引死完我人仔仲係電話都笑仲聊我pk我無法忍受
仲有少少事令我勁之不開心的我係京同輝pk時唔知點解無啦啦成村人打我囉
可能我廢所以一個廢人退出水滸啦 甘樣先可以令大家有得落台
係甘多啦甘既決定可能一時火借眼有緣再會
你有能力令水滸回溯   我可能玩返架啦   但我一定答你無可能

奸商 發表於 2008-5-14 02:43:33

原帖由 翔麟 於 2008-5-13 10:31 PM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
輝成日玩野
唔洗介懷
你可以叫佢賠 極•忘懲丹 :80; :80;
:54; 你試下自己一個吉怪升lv 無啦啦俾人引怪殺哂所有人睇你心情會點

奸商 發表於 2008-5-14 02:46:42

原帖由 波板糖~* 於 2008-5-13 10:27 PM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
事由昨晚凌晨時份跟你理論某事情..然後我一時火遮眼下而引怪殺害你人仔:65;
但當時我只是衝動 我還未加入天字幫 你我早已認識..我不想因為此事情 令到朋友關係破裂:77;
我在此向我的好朋友 奸商道歉 希望你可以重 ...
:34; 玩返之會變成廢過之前既廢人所以唔玩
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 給奸商的道歉聲明