職業殺手 發表於 2008-4-18 23:01:28

放292Lv「屈排用」天監ac~包【252正石金鼠頭】.魔攻+屈珠+速裝+6000m水錢

放292Lv天監ac
有雲起有身份
+全智(+錯左7點力)
女角未婚
主任做到第6章
max左燎原火同地震,7Lv怒雷,6Lv暴風雪
4Lv合成
6000m水錢
再送倉寵豬+勁寶石

魔攻裝:
277如來炎陽日鏈            252正石金鼠頭               魔背

277如來炎陽日武                  277始計冇字玄武衫                227炎陽日盾

262如來骰子手環                            252太陽日鞋                           227太陽日右下

速裝:
絕對細細鏈                  精5笨蛋頭            精7魔背
N/A                              N/A                  魔鬼盾
精5天富                            冇               買個個正粉腸

屈珠裝:
極天巧星鏈                     笨蛋頭                  魔背
N/A                                  冇                      龍盾
天富                                 冇                     柴進玉

ac全包(包252金鼠)--------------1000蚊
只ac唔要252金鼠----------------500蚊
*ac未放252金鼠頭唔散放
*不接受其他散要要求

由於本人仲要找到新game
故放左e個ac去
有意者可以pm我
我會成日check(有時唔得閒)
只入數,
面交自比一半車錢
*黃大仙區面交唔使+錢
有意pm我
可留電話
同多人交易過2000蚊
信譽保正

職業殺手 發表於 2008-4-19 21:06:00

上去,
賤放轉game

職業殺手 發表於 2008-4-24 15:04:42

上去,
賤放轉game

§亂世。戀 發表於 2008-6-2 18:18:53

$1000甘貴 點會有人要
$650-$750

lamlokman 發表於 2008-6-2 22:27:35

我問一下.......幾防/魔攻?
排係咩位?

otto0609 發表於 2008-6-3 13:36:39

我要....
可平?

+ 我msn : otto0609@hotmail.com

唔要252金鼠

頁: [1]
查看完整版本: 放292Lv「屈排用」天監ac~包【252正石金鼠頭】.魔攻+屈珠+速裝+6000m水錢