anglcm 發表於 2008-2-15 18:33:46

ken2 發表於 2008-2-15 20:18:54

:47; 呢個世界無不勞而獲 我都由出排坐開始打到近呢幾個月先總兵 唔係天字既一入去就變總兵

【銘】 發表於 2008-2-15 20:27:20

ken咪講得岩...有d人都唔知打佐幾多個月先有得總兵!!!!!!!
有一d有裝..有能力雙開以上既人...佢地負出既多...收獲愈多都好正常姐
有乜話一個人開幾隻人入去吸分   個排坐人地打得嬴..人地鍾意點就點嫁啦...

ken2 發表於 2008-2-15 20:38:43

原帖由 【銘】 於 2008-2-15 08:27 PM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
ken咪講得岩...有d人都唔知打佐幾多個月先有得總兵!!!!!!!
有一d有裝..有能力雙開以上既人...佢地負出既多...收獲愈多都好正常姐
有乜話一個人開幾隻人入去吸分   個排坐人地打得嬴..人地鍾意點就點嫁啦...

:47; 多謝支持

【銘】 發表於 2008-2-15 20:39:53

:77; 因為我都記得你好似吸佐好耐排下先總兵到...

『wAi』 發表於 2008-2-15 20:45:26

:61; 聞塞到爆!!!
講到口水都乾埋都唔明...
:47; 下次都係唔打字黎講

飛雲z 發表於 2008-2-15 20:48:59

為避免此帖變為吹水區導致本人需要關post,現希望各位天字幫友不要再到此帖子發言。多謝合作。

abc162123 發表於 2008-4-13 18:53:19

富貴狗 真係....頂佢地唔順

奸商 發表於 2008-4-13 19:17:38

:55; 好耐歷史啦仲講架
:57; 我無記錯開頭係富貴D人話打塔 塔裝EQ有得升所以自動話唔坐排架
我記得頭個幾個齊塔EQ的人都好似係富貴架

呀明 發表於 2008-4-14 23:13:47

原帖由 『wAi』 於 2008-2-15 12:32 AM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif

:61; 朋友,你呢番說話我就唔認同!
天字d人總兵...唔洗打番黎ga咩?
係咪入左去就咁坐就可以總兵???
唔洗放錢落去,唔洗落心機落去?
講真果句...個個都有做裝比自己去打排
唔好聽講果句...冇本事就唔好入排
你睇 ...
你地負出既小好多 大把廢裝都可以吸到總兵
有d勁人用左n咁多錢打排始終拎唔到你地一半分數
頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: 林沖ser代小芬貼圖一幅