anglcm 發表於 2008-2-15 00:19:51

『wAi』 發表於 2008-2-15 00:32:25

原帖由 anglcm 於 2008-2-15 12:19 AM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
係人都會講對方做過既事既..但唔知有冇講到人地y打排會不敵你地? 咪因為你地天字大幫霸住個1.2,3轉個排囉.所有總兵都係你地幫..根本就唔洗玩啦..得你地玩咋ma@.@.唔好話咩人唔鐘意富貴囉..你地天字幫咪又係好多人唔 ...
:61; 朋友,你呢番說話我就唔認同!
天字d人總兵...唔洗打番黎ga咩?
係咪入左去就咁坐就可以總兵???
唔洗放錢落去,唔洗落心機落去?
講真果句...個個都有做裝比自己去打排
唔好聽講果句...冇本事就唔好入排
你睇下人地ser果d唔係拎毛入黎博火
唔好玩la!
人多唔一定可以玩哂...人多加有裝先係王道lor我想講
個個都係一直話天字係林沖ser霸住哂個1,2,3轉排...
唔做裝入黎打...就唔好話人地霸住la..
玩咩game都係la,冇裝乜都玩唔到:22; 唔洗多講:47;

anglcm 發表於 2008-2-15 00:55:09

『wAi』 發表於 2008-2-15 01:40:40

原帖由 anglcm 於 2008-2-15 12:55 AM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
呀朋友.. 咁又係既..你咪又係靠你朋友 既 eq升上去^^你緊係有本事啦..
下..好似真係有人打排開多幾個去吸架喎..唔係坐咁係打呀??
一個人開3個..唔係霸..咁係咩呀??
仲有..起初你地咁多 ...
:55; 就算我係靠朋友裝升上去,都要有得借ga!
:85; 你真係唔明偷p係咩意思lor..
特別場地係自動開紅的!
係塔入面係會自動開紅...被殺係正常,本身呢個係系統設定
但係京就唔係嚕...所以唔見得有偷p成份:48;
係京坐...衝埋黎殺then走佬:22; 呢種係偷p!
唔知你識唔識分了
但咁多人都有眼睇ge...
仲有一點...成日話人地圍你又成又成...
我想講一個大幫,d人都係累積番黎ga嚕...
你一開個幫就成30-40人??
唔洗收就咁多人???
玩隻game,識到朋友先會一齊組織個幫會嚕...
做得大唔大就唔知你la..但我想講你地都可以組織d人入黎打嚕...
永遠唔去就就話比人圍又成...
排座系統出黎原意我相信唔係咁ga lor..

飛雲z 發表於 2008-2-15 01:59:42

回復 21樓 anglcm 的帖子

那我再給你一張比較新的你看! 以下那位人兄係因為退幫後被富貴莊追殺不憤,而此人兄得知本人長期尋找富貴莊,所以特地通知本人。基於保障相中人,暫不會透露相中人姓名。

永遠身在其中的只會當局者迷,不是富貴人,太無私顯見私了。

最後,
以天字幫身份說:閣下太無私顯見私,如本人真的有一句說的不對希望閣下繼續努力推反本人,這令我可以多拿一點相片出來公開大家看。 再者,林沖ser相信不止一個富貴莊及一班天字盟,為何天字盟只對富貴莊的態度如此強硬?為何其他幫派入排座可以取得分數?他們的裝備比富貴莊的強勁百倍?還是他們的人腳比富貴莊鼎盛數倍?想想為何淪落只此才是對策吧!(這句真的忍不住要說出來,先對其他會員說對不起。**跟本就係痾屎唔出瀨地硬,每次都係死剩把口**)

以版主身份說: 請勿在任何版面引起罵戰或挑釁其他會員。再犯不排除採取扣分。

呀陽 發表於 2008-2-15 02:08:26

原帖由 anglcm 於 2008-2-15 12:19 AM 發表 https://bbs.tennyy.com/images/common/back.gif
係人都會講對方做過既事既..但唔知有冇講到人地y打排會不敵你地? 咪因為你地天字大幫霸住個1.2,3轉個排囉.所有總兵都係你地幫..根本就唔洗玩啦..得你地玩咋ma@.@.唔好話咩人唔鐘意富貴囉..你地天字幫咪又係好多人唔 ...
你太唔了解了
林沖ser的總兵是不會留左排座中殺人的
別要誇大其詞xd

波板糖~* 發表於 2008-2-15 02:20:43

:61; 我地d總兵係唔會入去殺人的!!係唔會影響你地入黎殺人 我地用人仔打 你地都打唔贏 咁淨係可以怪自己啦

波板糖~* 發表於 2008-2-15 02:28:58

想當年我未入天幫 你地又咪係度拉攏我幻界 冇野係不勞而獲o既 :55; 係要自己爭取
得到一樣野 係要付出時間 精神 金錢!!!

【銘】 發表於 2008-2-15 07:20:57

你話人地d總兵霸住曬個場..個問題就係..當初一出排坐個陣..富貴天字幫仲有個日文幫係一齊坐排既...咁排坐既分數就係3個幫既幫員平均分嫁啦...咁個陣開戰個陣..絕對公平
唔夠打...係其他人本身既事..關天字幫咩事呢 =.=? 唔通一個大幫...打排個陣就要讓d細幫呀???
d人擺咁多錢同時間落隻game..唔想玩到自己d人仔勁..咁玩game黎做乜呢?

anglcm 發表於 2008-2-15 18:31:16

頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 林沖ser代小芬貼圖一幅