yuta 發表於 2006-7-31 23:03:25

林沖ser ge兄弟們

大家覺唔覺得呢排個林沖ser成日都死
但係又唔見其他ser係咁
我覺得咁對林沖ser ge各位玩家好唔公平
因為一有乜事,就cut林沖ser
而且每一次都要回檔,一回起碼就回返到半個鐘前
真係諗起都好嬲
所以大家覺唔覺得我地應該有d行動呢?

lilf3344 發表於 2006-7-31 23:14:22

次次有事我都未玩得好彩 ^^不過支持你地行動

ely 發表於 2006-7-31 23:19:55

cut左佢!咁有d人係呢個ser有d好勁既人,咁cut佢,佢\地咪乜都冇晒!好慘姐!
(我只係試過一次!)

水月兒 發表於 2006-8-1 17:48:03

次次有cut ser好似都冇唔見野喎:42:

牙0﹏\0聰 發表於 2006-8-1 20:02:36

=.=我係史進ser d人

=.=   好ya 我地唔洗比gm正
yaya

a01003131 發表於 2006-8-1 21:04:38

嗚嗚嗚...............

吾吾吾•我都係。有一次,人地比左超多$,返到半個鐘前
d$冇左。比人我個人都都....都.....冇.....嗚嗚嗚...>o<....

a01003131 發表於 2006-8-1 21:06:03

支持你地行動

支持你地行動.....嗚嗚嗚.........嗚嗚嗚.............嗚嗚嗚.....嗚嗚嗚......嗚嗚嗚..............

22782470 發表於 2006-8-4 11:24:34

好慘!!!!!!!!!><

lwybilly 發表於 2006-8-4 20:54:06

原帖由 a01003131 於 2006-8-1 21:04 發表
吾吾吾•我都係。有一次,人地比左超多$,返到半個鐘前
d$冇左。比人我個人都都....都.....冇.....嗚嗚嗚...>o<....

係真係好慘lor!!! 我都試過一次牙!!! ><"
果次之後.. 我一有錢就咩都放晒入倉先..
如果連倉d錢都可以唔見既話我就真係唔玩呢隻game la..

m06159007 發表於 2006-8-11 21:55:06

係lo個gm 好onX我冇左成30%經同多左20m死經 e加又死過lo gm一d陪賞都冇 我地應該做番d野叫gm比番一d陪賞我地呀.......!!    你地話係唔係喇...??
頁: [1] 2
查看完整版本: 林沖ser ge兄弟們