子若* 發表於 2007-12-11 18:21:42

●噤→區放棄水滸!大平賣!!

玩家名稱 :●噤→區
玩家伺服器 : 香港林沖ser
聯絡方法 :系度留言/game度密我
上線時間/聯絡時間 :不定
交易的裝備:

陽披+全部物品+1E3只需430蚊
172浪人AC+白虎太刀只需170蚊
全包600蚊

裝備:
151精6兵勢金g頭       700蚊(已放)
151精7白虎陽披         250蚊                  
151全新白虎太刀      30蚊

速裝:
精7兵勢煙頭            25蚊(已放)
精7用間魔背            25蚊(已放)                        
精5癸酉石天富         60蚊(已放)

物品:
日章x20         4蚊=1(放左9個)
白虎g x2      12蚊=1
絕對g             10蚊
白虎頭x4      4蚊=1                           
白虎牙x3      買晒d白虎頭送比你
白虎血            買晒d白虎頭送比你
白虎眉            買晒d白虎頭送比你
癸酉石            30蚊

寵物:
金g寵一大隻         自出(已放)
有(兵車技、守護、疾走、魔防4、沉睡)
100%

1e3         150蚊

仲有一個172女仔浪人空ac齊技有身份證 雲起      價錢自出

價錢仲有得議!想要就留名+留價!仲要講埋要咩!!

最後之勝利 發表於 2007-12-11 18:52:39

:60; 咁快放棄......可惜:57;

子若* 發表於 2007-12-11 19:04:51

玩左年幾啦!= =

andy20469 發表於 2007-12-12 09:37:18

151精6兵勢金g頭       700蚊   係where 俾$

子若* 發表於 2007-12-12 17:41:25

要面交!!
最好觀塘啦...........

最後之勝利 發表於 2007-12-12 18:07:35

回復 5樓 子若* 的帖子

:60; 我記得同你升過5台 6龜之後 你d lv數 就 超過我好多lu..:49;

s015170 發表於 2007-12-12 19:26:10

●噤→區,我係你老公呀,我個ac比人爆左,我都唔玩la

最後之勝利 發表於 2007-12-13 19:04:13

回復 7樓 s015170 的帖子

:60; = =你又5玩.....
!? 你係邊個 5清楚:49;

s015170 發表於 2007-12-13 19:59:08

我係死亡夜神月

最後之勝利 發表於 2007-12-13 20:33:12

回復 9樓 s015170 的帖子

:22; ..原來係你 我記得la 我1轉戈時
你放左1件1lv 浪3+浪刀比我:55;
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: ●噤→區放棄水滸!大平賣!!