FighterXD 發表於 2007-9-19 10:28:26

林沖ser昆人9(人人入呢睇.教精1d林沖ser新手)

去留無跡
大家都知道佢啦:78; :06;
佢昆左我
[*]佢話用個白鏡松換我個金婚.比左個金婚佢.唔比個白鏡松我.:84;
[*]借左我個精5天富.〝劉備借荊州,一去無回頭〞
[*]同我假結左.2個月後就同第二個人結(用我個金婚.點知比人踩場殺左隻史進.真抵死:31; ).搞到我入唔到雁門
[*]打佢屋企電話.成日話唔係到.驚我追數:22;
[*]高價話放個ac.話要HKD$680買彩虹冒險嘅點比佢.根本唔值.佢成日比D2轉3轉追數.我同佢還咩.仲可能比人踩場添.:27;
[*]假借玩其他Online做借口(轉Game避債)話水滸好悶.唔玩.
[*]要我比d 6lv字首g :求敗x7 如來x3
以上只係部分嘅罪行.如果係講.成版我都寫唔完.:01; :78; :06;
我要對佢:07; :07; :68;
最後我就:82; 一無所有:82;

andyyeung0927 發表於 2007-9-19 12:33:24

佢比人轟炸左n年啦,而家仲黎講?:49;

FighterXD 發表於 2007-9-19 14:13:46

我要罵佢:77; :66; :86; :86;

雪花之風 發表於 2007-9-19 16:19:13

最多可貼3個圖:44;

stanley 發表於 2007-9-19 19:17:46

去留無跡係上古時代的事了:33;

FighterXD 發表於 2007-9-19 21:44:59

但係I am saying now:54; :86; :08;

eric9981 發表於 2007-10-6 23:35:35

我要罵佢 :27;

eric9981 發表於 2007-10-6 23:36:38

圍佢:27;打到佢: die:77;
頁: [1]
查看完整版本: 林沖ser昆人9(人人入呢睇.教精1d林沖ser新手)