查看: 9022|回復: 23

關於網站更新

關閉 [複製鏈接]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
雖然本人現在已經冇玩水滸歷險遊戲, 但如果各會員有任務的詳解或其他資料, 本人都可代為 post 上本網站 (希望國度).

發佈方法可以是 e-mail 給我 或 直接 post上討論區.

如果合適用者將可加 20點積分 作為鼓勵.

注意: 必須是原創, 不接受轉貼他人者.

發佈內容例子 : 一般任務, 節日任務, 主線任務, 系統改版, 怪物資料等等.......
原帖由 Tenny 於 2007-1-6 12:53 AM 發表
雖然本人現在已經冇玩水滸歷險遊戲, 但如果各會員有任務的詳解或其他資料, 本人都可代為 post 上本網站 (希望國度).

發佈方法可以是 e-mail 給我 或 直接 post上討論區.

如果合適用者將可?0點積分 作為鼓 ...

有了從今個星期三開始,每個星期三/五,打排坐除了8.00而家12.00(零晨)都有得打,不過8.00入過去打排者,12.00就唔可以再打.
希望..有冇興趣同我入去打次阿??? 唔好成日都唔回答我問題,好唔好都回下,thx!!

回復

最新發現!
電腦太耐5玩水滸會更新好耐,
但係你1開個視窗,5好按"系統更新"直接按enter
就會直接load入水滸.hahahaha
我大6d電腦全部都得.^_^
回復

回復第 2 帖由 jimmyw 所發的帖子

都唔玩wor仲入去做咩呀:34:

我係唔會玩返架.:35:

而家咩都冇玩生活好自在.
回復

回復第 2 帖由 jimmyw 所發的帖子

3人....
過年同我打午夜場..=v=
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-1-6 03:39 PM 發表
3人....

蝦,孤男寡女,好易出事架...你地仲甘細,小心D亞
回復

原帖由 Tenny 於 2007-1-6 03:24 PM 發表
都唔玩wor仲入去做咩呀:34:

我係唔會玩返架.:35:

而家咩都冇玩生活好自在.

唔玩都好嫁..你有你嫁選擇,我尊重你的選擇. :01: :01:
我而家都係咩game都冇玩,不過就成日都好忙,相信我就冇你咁自在啦. :00: :00:
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-1-6 03:39 PM 發表
3人....

午夜場..即係11點啦,不過我怕我到時都唔知重識唔識打.哈哈~~~ :28: :28:
回復

原帖由 Blue_Moon0829 於 2007-1-6 04:39 PM 發表

蝦,孤男寡女,好易出事架...你地仲甘細,小心D亞

呢位"(四)少",咪咁幼稚..我相信你唔會大我多,可能大唔過我潻.,好可能係我叫你做小朋友. :28: :28:
回復

希望.....我要精忠報國果幅gif做簽名.....幫我整ok?=w=thx!
回復