樓主: Tenny

遊戲內容停止更新, 多謝各位長久以來的支持

關閉 [複製鏈接]
千金寶物貴於,
短短往事回首;
論壇連接南北,
夕陽吾等應歡.
回復

差劲的版主,管理员。

这是应该的啦。像你三很钟热度的人,那里会成功。更本一点?心都没有。要是没有本事就不要搞论坛拉,笨猪。
态度也需要检点一下啦。只以为很了不起吗?
回復

原帖由 danny2 於 2006-12-11 09:10 PM 發表
这是应该的啦。像你三很钟热度的人,那里会成功。更本一点?心都没有。要是没有本事就不要搞论坛拉,笨猪。
态度也需要Č ...

:16: 你係唔係想俾人罵
回復

菩提本無樹,明鏡亦非台。
本來無一物,何處惹塵埃?
回復

求下你啦,唔好唔做啊:12: :12: :12: :12: :12: :12: :12:
回復

可惜。。。可惜。。。。:12: :12: 希望版主提供資料。。。:35: :35:
回復

.-- .-- .--  - . -. -. -.-- -.--  -.-. --- --   .. ...   -- -.--   .... --- -- .

評分

參與人數 1威望 -4 收起 理由
Tenny -4 請勿惡意灌水

查看全部評分

回復

原帖由 jacky20041995 於 2006-12-18 02:02 AM 發表
.-- .-- .--  - . -. -. -.-- -.--  -.-. --- --   .. ...   -- -.--   .... --- -- .

佢玩摩斯密碼呀唔好亂扣分- -
http://www.mathsking.net/morse.htm
回復

- . -. -. -.--            

意思:Tenny,唔好走呀,留番係到啦
回復

不滅教主說不玩不要給我看到你玩:08:
回復