查看: 5480|回復: 53

[交流] 大家玩咩ser?

關閉 [複製鏈接]
http://www.tennyy.com/bbs/viewthread.php?tid=3762&extra=page%3D1
單選投票, 共有 126 人參與投票
30.95% (39)
37.30% (47)
23.02% (29)
8.73% (11)
您所在的用戶組沒有投票權限
林沖ser~
一個幾恐怖的ser
新玩又唔想買點/封妖的玩家不宜玩此ser
此ser物價高漲
回復

史進ser,d野都唔會太貴 =__=
回復

武ser呀
d野而家都升得幾勁
但係林ser好似仲勁= =
之前有玩林∼之後就轉左玩武ser lu
回復

魯ser 人數少而精:07: ,d價錢都ok
我打左幾粒幫石就起家成功了
唔錯的=_=+
回復

通常o係登入頁入第2、3、4 server都少人玩,d野個價錢都冇禁易炒起,因為冇參考……不過要賣野亦都冇禁多人買,所以低價o羅,不過我諗個server會冇禁忙,我玩大馬個serv時,都玩第2打後,即係一定唔玩武松,太多人玩,成日lag同埋成日down或者click out
回復

我玩林沖...物價好似高d咁ge...
回復

唔用真錢買包包最好玩史進server啦,d野平好多。打eq賣俾npc都快d儲夠錢向其他玩家買特別裝備。你用真錢買包包既有米佬就邊個server都一樣。:00:
回復

林ser絕對適合有錢仔玩......
有錢都未必買到四草架
回復

原帖由 玉樹臨風 於 2006-10-26 02:19 AM 發表
唔用真錢買包包最好玩史進server啦,d野平好多。打eq賣俾npc都快d儲夠錢向其他玩家買特別裝備。你用真錢買包包既有米佬就邊個server都一樣。:00:

我以前都係9紋龍ser,玩左10天轉武ser(朋友叫)

9紋龍叫天龍豪俠:29:

武ser叫極神�希望聖神�終極神

老ser叫武龍神
回復