樓主: Tenny

去向未明

關閉 [複製鏈接]
原帖由 Tenny 於 2006-9-2 05:04 PM 發表
再宣傳, block acc.

I'm serious.

:13:

武神需要做到甘绝吗?

其实你当初起了这个网站,就证明你对玩GAME和玩网站都很有热诚。

我没见过你,也没有与你一起在MSN真正CHAT过,但是我个人觉得你都几掂,因为要搞一个论坛网站实在太不容易了。

我本身在大马也有涉及一个组织(非营利组织,非合法,但在作着关于提升大马中学生的升学意识的事情)在一些搞论坛网站,也了解到论坛的吃力之处,虽然我们人多,但依然面对不少问题(更新资料,确保资料的准确性,多少天要上一次网查看网友的问提等等)。

你是否有什么苦衷或能力上的不足而决定关站呢?
或你没有太多时间去管此网站了?
各版主或其它人帮不到你(不关在更新,解答问题或管理网友方面)?
抑或,你已经没有心想搞下去了?(但当处你起这网站的时候不是很有心的吗?)

如果你真的有苦衷的话,点解你不能讲出来让大家想想办法呢?
我想大家都很想帮忙的(如能力上允许的话)。

其实搞一个网站,从你付出的一切,大家都可以看得到。
但试问,你从搞这网站中你得到了些什么
我想只有你自己本身最清楚。
如果你觉得从网站中得到的是零,哪我直接劝你立即关站吧!
没有必要与大家斗缠了。
回復

原帖由 jenny6042 於 2006-9-2 05:55 PM 發表

武神需要做到甘绝吗?

其实你当初起了这个网站,就证明你对玩GAME和玩网站都很有热诚。

我没见过你,也 ...

你收聲!:21: :21: :21:
回復

原帖由 jenny6042 於 2006-9-2 05:55 PM 發表

武神需要做到甘绝吗?

我没见过你,也 ...

係唔係你投票汁:19:
回復

永遠支持~! tenny, 我會永遠支持你,我剛剛才開始玩的。。是你的這個網站讓我玩下去的。。
回復

雖然我e+玩唔到水滸..
但我都會keep住上希望睇資料
我覺得希望真係一個好好好好既網
關左佢,太可惜啦
即使我唔玩水滸..
但我都唔想會關站
就算玩幾耐都會有感情架嘛
我玩唔到,都唔捨得放棄
你用左咁多心機wo,就咁放棄..真係好可惜
回復

雖然我只係個低級會員,重係game內係低lv武僧

但我覺得e個網站資料好充足.關站就真係浪費晒

如果冇左e個網站..我都唔會玩到e 家

希望國度永遠長存

同埋.我想問而家有幾多票支持唔關站..?
回復

我是馬來西亞的玩家,我支持你^^ 要保留和更新網站哦:10:
回復

雖然唔係黎左呢到好耐
但係覺得呢到d人同埋tenny個d資料好多好齊
對我地呢d新玩既人好有用
而且呢到既各位都好幫助我地
希望呢到唔好執啦
回復

tenny,唔好刪論壇!!!:09:
回復

原帖由 heroboss 於 2006-9-2 06:44 PM 發表
tenny,唔好刪論壇!!!:09:

係呀!!!:09:
你刪左個壇我地就無家可歸架啦:09:
回復