Tenny 發表於 2006-9-1 14:10:48

關站通知 (暫時關閉)

天下無不散之筵席 (No feast on earth can last forever)

呢句黎做呢個標題既開場白啦!

我諗大家都明我既意思啦, 唔需要多講.

係遊戲中我都玩左差唔多一年, 有開心亦有唔開心, 唔開心都係事姐, 人就個個都好好.

不過可能我既EQ比較低, 真係玩到發火, 有幾次已經同幫友話唔玩, 經過佢地既一番說話之後又留返係到.

即至現在, 我真的不勝負荷了!

實在為呢個網付出得太多, 又要出錢, 又要出力都不在話下, 亦不能得到官方的任何支持.

所以我唯有選擇放棄吧了, 而網站方便亦不會再更新了.

論壇方便大家亦可以繼續留言, 我都會保留到網存完結之前 (到期日 : 2007/06/17) , 大家請放心.

能夠得到各位的支持, 本人都十分開心及榮幸, 亦再次感激各位一路之來的支持及鼓勵.

我好希望各位能夠繼續愉快的玩下去(當然讀書至上啦:27: )

遊戲角色上可能會保留返, 現時請各位不要問是否出售. 如出售或有任何消息, 我會通知大家.

Tenny 上
01-09-2006

luke仔 發表於 2006-9-1 14:28:11

:09:Tenny你要關站我都冇辨法:09:
:10:希望國度雖然唔係永恆既國度...:10:
:07:但我地都系E度留低快樂既回憶:07:
:19:希望國度雖然會close掉...:19:
:27:但眾會員都唔會辜負您既期望...:27:
:39:努力讀書同埋愉快地玩水滸歷險:39:
:24:亦會一直其待希望武神既回歸...:24:
★最後,多謝您起希望國度比我地☆
:46: :46: :46:
.願快樂、美好既回憶與希望武神同左.

luke仔上:19:
(自殘中.....←joking only)

heroboss 發表於 2006-9-1 17:12:11

突然覺得希望國度冇曬希望......:02::09::10::19::24::29::33::37::41::47::02::09::10::19::24::29::33::37::41::47::02::09::10::19::24::29::33::37::41::47:

tony9276 發表於 2006-9-1 17:16:36

以後唔識做任la:24:

雲之刺客 發表於 2006-9-1 17:17:47

大大,雖然你話要
關,但其實你可唔可以細心想一想,
如果你關了,我地係呢度的美好回憶不就會化為烏有???

所以,其實整網頁係唔用用錢整,你明唔明呢一點:13:

就算你唔玩,你都可以叫第2個人做呢個論壇的管理員

唔好怪小人多口>.<

luke仔 發表於 2006-9-1 17:20:57

原帖由 雲之刺客 於 2006-9-1 05:17 PM 發表
大大,雖然你話要
關,但其實你可唔可以細心想一想,
如果你關了,我地係呢度的美好回憶不就會化為烏有???

所以,其實整網頁係唔用用錢整,你明唔明呢一點:13:

就算你唔玩,你都可以叫第2個人做呢個論壇的管 ...
壇就要錢,網可以轉用geocities

Dragon834 發表於 2006-9-1 17:37:18

踏入九月一日,亦是開學的日子.
我地無法改變TENNY的決定.
希望國度無左.
但係我地既心入面係仲有希望嫁.
我地就在關站前多D上希望國度.
去到衣家9月1日.Tenny都好大壓力.
佢衣家要離開,就等佢隨風而去啦.
始終,我地都應該尊重佢既意見.
相信大家都想TENNY來同走既時後都開心.
亦都可以令TENNY對希望國度留下一個美好既回憶.

極神 發表於 2006-9-1 18:15:15

我想看埋d灌水故仔先:10:

雲之刺客 發表於 2006-9-1 18:21:43

希望國度係我唯一一個吹水地方(因為我冇咩同同學= =)

Blue_Moon0829 發表於 2006-9-1 19:42:16

TENNY你整個網用幾多錢,臥幫你想想辦法好好嗎...
如果唔係太多,我地甲返D比你羅...
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 關站通知 (暫時關閉)