聽•雨•軒boss 發表於 2007-7-23 10:14:17

放 蕭楊.他鄉遇故知 只限1次過買晒

玩家名稱 : 蕭楊.他鄉遇故知

交易的物品 : 蕭楊.他鄉遇故知

玩家伺服器 : 香港林沖

聯絡方法 : pm卅msn

上線時間/聯絡時間 : 14:00~17:0022:00~00:00

附加條件 :  253天監 207醫師 自出!

備註 : 連裝連幫,1件不留!

sfdhfsldl 發表於 2007-7-23 10:19:22

名聲要500 --自己買張銅婚升仲好

聽•雨•軒boss 發表於 2007-7-23 14:55:58

回復 #2 sfdhfsldl 的帖子

銅婚換5到名聲.

hoyin2121 發表於 2007-7-23 16:00:31

你換左ac玩 朋友都仲係度-0-?

lydia6 發表於 2007-7-23 17:55:38

你唔玩水滸咩:00: :00:

*愛﹏< 發表於 2007-7-25 11:20:35

下...名聲要500 ....-3-搶咩..--

聽•雨•軒boss 發表於 2007-7-28 14:12:32

回復 #6 *愛﹏< 的帖子

名聲好珍貴嫁!有錢都買5到

絕望中....推1推

Tommy 發表於 2007-7-28 18:57:56

要個ac黎做- -?

卍雙尾蠍卍 發表於 2007-7-31 11:12:24

push~~~~~~

天使命 發表於 2007-7-31 17:17:56

蕭楊:名聲費($500) 2轉45($200) 起名費($200) 多朋友($100) 心機費($200)

唉!!仲要比名聲費-0- 好理post
2轉45 就200$就話得得地姐
起名費仲要-0- 我四但起個名都要收 咁我起個新ac 咁咪值200$
多朋友-0- 買左你個ac 就無朋友嫁啦......
心機費 咁你要比心機 咁先會有回報(個回報未免太高)
2個ac 2000$ 貴唔貴左d
仲要空ac
咁大家不如買我個個800$連裝連eq (起名費我唔收你 心機費都唔收你多朋友都唔收你
   整 係 收   裝   + lv +聖技$ (800$ 超抵
詳情:
http://www.tennyy.com/bbs/viewthread.php?tid=8994&extra=page%3D1

but不包道貝物品

頁: [1] 2 3
查看完整版本: 放 蕭楊.他鄉遇故知 只限1次過買晒