暗流 發表於 2007-9-15 11:19:43

原帖由 LengSM 於 2007-9-15 02:12 AM 發表 http://www.tennyy.com/bbs/images/common/back.gif
真係升得好慢。。。。依家都好少玩了
55,因為冇人組你,你自己又升唔到><

Blue_Moon0829 發表於 2007-10-8 12:30:15

其實最大的原因是,如果只有我自己又沒有英雄時,不要說慢,是根本升不到,LV低的怪完全沒有EXP的,同等LV的怪又強到變態...

3210144 發表於 2007-10-15 09:34:02

很难升111:27; :27;

cat001 發表於 2007-10-16 15:54:36

其實係連鎖反應姐,惡人當道,自不然嚇走良好市民,冇人出街行,又點會有生意?咁盈利咪低囉!
冇人玩的話,處處都難升,自不然升得慢啦∼∼∼升得慢,就冇game錢,冇game錢,又買唔倒勁裝!如果用錢收勁裝,當然不是人人都會咁做,而另一個問題係...好多有勁裝的人都冇玩,例如本人!冇勁裝,就同高lv人距離越遠,到最後,得自己一個霸場都得啦,但到時,得一個人玩,又有何意思呢?

mingon99 發表於 2007-10-23 19:19:08

4.玩來玩去都是類似的東西,沒新意,很悶

lawks83 發表於 2007-10-25 21:53:21

升好慢慢..........唔好玩.:62;

幻幻 發表於 2007-10-29 00:03:19

玩來玩去都是類似的東西,沒新意,很悶

doraemon791 發表於 2007-10-30 18:05:44

我是PC有问题才玩不到,所以我不想玩,而且,那些小lve的人趁機ks我們拿exp:57;

Icicles 發表於 2007-11-2 02:58:03

冇乜新意,升到甘高級唔知為乜。
加上game時時跳格,升級=搵死。:71;

愛淚 發表於 2007-12-8 19:48:29

升得太慢,雖然話就話多2轉fd,不過d人成日升lv冇得幫爆><
玩黎玩去都係升果d野,自從有等級限制就唔好玩既
d勁人太鐘意踩場同串人啦
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14
查看完整版本: 令你決定不再玩水滸的三大原因