cat001 發表於 2007-6-28 14:52:43

各特殊場所入場條件便覽

場地位置等級限制入場費其他限制白虎洞千里林右邊傳送點大當家/二當家和好漢要交出100個鋼茶果幣

幫眾或沒有幫會的交出100萬兩強制進入pk模式及好漢/當家甚至進入幫戰狀態龍穴景陽岡右邊龍頭形狀的傳送點20級以上
繳付3鋼茶果及5萬兩 或

繳付30萬兩強制進入pk模式及好漢/當家甚至進入幫戰狀態朱雀林代州道的朱雀林傳送點( x168,y-203)2轉1或以上每人交出 60萬兩
必須組成隊伍

如隊伍全滅,整隊人會被強制送回重生點,並需重新開始。

如任何隊員在途中陣亡,可以再次進入。

隊伍不能解散,如解散,整隊人會被強制送回重生點,並需重新開始。

如退出隊伍,該退出者會被強制送回重生點,並且不能再次以該隊隊員的身份進入

限制時間為90分鐘歷練之塔到關西路找歷練之塔嚮導(x143,y-196)等級1轉50或以上20萬兩強制進入pk模式及好漢/當家甚至進入幫戰狀態英雄排座東京城的碼頭找英雄排座領導員(x-180,y94)1轉1級 ~ 1轉100級

2轉1級 ~ 2轉100級

3轉1級 ~ 3轉100級20萬兩逢禮拜三、五晚上9:30,必須在開戰時間後5分鐘內,即9:35前進入,過了9:35不能再進入排座戰場

進入後玩家自動進入pk模式

玩家身上最多只可以帶 10 個不死鳥羽毛、10 個真不死鳥羽毛及10 個大塊肉

在開戰時間五分鐘過後,玩家在戰場死後便不能再進入的鬥獸場鬥獸埸守備員地點:

滄洲城 (x 93, y 0)
東京城 (x -43, y -42)按不同等入場會打不同怪物按等級而付不同入場費($5000 ~ 10萬兩)

solong 發表於 2007-6-28 16:23:59

係咪轉貼係希望國度果個-.-?

cat001 發表於 2007-6-28 16:43:05

:76: 一睇就知我經過整理架啦.........我唔講得話係原創,希望國度冇一版係列哂呢d野出黎架喎,所以唔講得係轉貼,我係將d資料集結左整成一個表,清淅d....方便大家睇丫嘛.............咁有時搞幫會活動大家就可以睇個表就清楚d, 一目了然

小伙孑 發表於 2007-6-28 18:50:06

打龍唔係50lv咩??

cat001 發表於 2007-6-29 10:44:52

希望個網寫住20lv,同埋20lv-49lv的人係可以自己開紅,只係唔可以俾人宣,所以龍洞入場級數20lv,我覺得都合理喎

cat001 發表於 2007-6-29 10:49:16

其實我反而對白虎山的入場費有疑問。

100個果幣喎,咪貴得好恐怖囉?d果錢咁難打............
係咪真係要100個呀?如果幫會組隊咪好貴囉?

我聽講只要係幫眾就可以淨係俾100萬,究竟邊樣先至真?

但係如果冇幫會的人同人組打,只係100萬的話,當然ok啦,但係入到去唔係俾隻虎打死,係俾人地打死喎,因為大家冇幫會,即係可以互打啦,咁唔通建議打虎的人要自己一個人去打虎?

操控自如 發表於 2007-6-29 14:50:23

:10: :10: 鬥獸場有咩用???

cat001 發表於 2007-6-29 15:02:39

原帖由 操控自如 於 2007/6/29 02:50 PM 發表 http://www.tennyy.com/bbs/images/common/back.gif
:10: :10: 鬥獸場有咩用???
打寶石....

虹寶寶 發表於 2007-6-29 15:48:09

各種會強制進入幫戰狀態的場所只適用在幫會大當家,二當家和好漢而已 .
幫眾和沒幫會的人只會強制進入pk模式.
已經過證實.
(注:包跨鯊魚海域只要是幫會大當家,二當家和好漢也一樣會強制進入幫戰狀態)

cat001 發表於 2007-6-29 16:22:15

=.= 我本來都有諗住提下淨係好漢同當家先會進入幫戰,但係講真,無論任何情況都係得當家同好漢先入倒幫戰狀態架啦..所以咪唔提囉
頁: [1] 2
查看完整版本: 各特殊場所入場條件便覽