sdyu92 發表於 2006-7-14 07:24:41

我想問大家.......第三章..的任務

我現在67等(文人)...任務要我去打余標道長..
我想問的是:余標道長的等級是.......?而且....
我能不能夠打死'余標'....我跟大家說唷........
這個二個星期,我死了6-7次....都是在白牙灣
.金剛洞,大草場.........lag機

luke仔 發表於 2006-7-14 08:30:07

原帖由 sdyu92 於 2006-7-14 07:24 AM 發表
.金剛洞,大草場....... ...
你有勁英先得(仲要狂+hp)

雲之刺客 發表於 2006-7-14 14:01:52

原帖由 sdyu92 於 2006-7-14 08:24 發表
.金剛洞,大草場....... ...
打唔死,除非有幾勁的英雄(但都要狂+血)

ccss 發表於 2006-7-14 21:28:03

我係道士,so k一下2xxx.........
再卡佢...........再k(我只擋得下佢4招=.="")
打左1個鐘.........你加油了.

lilf3344 發表於 2006-7-14 21:57:28

余標道長血量係幾多 ??
我之前睇希主國度寫得60000血
基本係咪60m ?

lwybilly 發表於 2006-7-21 01:00:59

原帖由 lilf3344 於 2006-7-14 21:57 發表
余標道長血量係幾多 ??
我之前睇希主國度寫得60000血
基本係咪60m ?

wa.. 有甘多血嫁...
好難打得死嫁bor對我黎講...
我爆得甘少... 死la.. 都唔知點打好..

最後之勝利 發表於 2006-9-11 19:09:15

我和銅旭打十分鍾~~~英爆lv~~我64~~提轄

kenneth1234 發表於 2006-9-14 23:29:12

:13: :13: 你係咩點文人
唔好話我知你係1個無咩點+hp的文人
如果係 .....你遲d會好慘
你如果多小小hp放英打一定唔會死

|||..瘋狂!! 發表於 2006-9-15 03:55:43

睇下組唔組到人LOR

鋒bstc 發表於 2006-9-17 09:57:15

你用柴進保血呀嘛
頁: [1] 2
查看完整版本: 我想問大家.......第三章..的任務