s0501059 發表於 2007-6-24 19:47:56

英問

英可唔可以自已唔打叫其他人組我在去up lv??:10: :10:

ngoichantong 發表於 2007-6-24 19:59:37

can de:17: pt other people u use hero ho hit also can up hero level

s0501059 發表於 2007-6-24 21:02:44

原帖由 ngoichantong 於 6/24/07 07:59 PM 發表 http://www.tennyy.com/bbs/images/common/back.gif
can de:17: pt other people u use hero ho hit also can up hero level
中文是??

小伙孑 發表於 2007-6-25 11:24:21

你係唔係想問可唔可以組幾個人去掛英??

s0501059 發表於 2007-6-25 13:19:29

去到一些高lv地方放隻1lv英=去死
我想問隻英打不過高lv地方叫人組去打高lv地方up lv
up唔up到 lv

cat001 發表於 2007-6-25 13:26:30

=.= 基本上, 隻英係跟你個人的lv升上去的,你人低lv, 英自然會低lv低防低攻低.....全部都低。

咁你如果去到高lv場你出英,就只能夠係出隻英黎吸經,唔可以用隻英黎打,最好你自己打/引/爆.......

因為你team人地一齊打, 你開左隻英出黎,只要你係有經,隻英都會有經,即係話:隻英唔洗打,隻英都會升倒。

s0501059 發表於 2007-6-25 13:42:49

原帖由 cat001 於 6/25/07 01:26 PM 發表 http://www.tennyy.com/bbs/images/common/back.gif
=.= 基本上, 隻英係跟你個人的lv升上去的,你人低lv, 英自然會低lv低防低攻低.....全部都低。
個B低唔低B呀!!:76: :84:

cat001 發表於 2007-6-25 13:50:40

:06: 人地正正經經答你你架...你做咩自認低b?:67: :74:

s0501059 發表於 2007-6-25 13:53:09

:62::63::58::52::72::66::85::88::83::76::75:
頁: [1]
查看完整版本: 英問